Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LATO Leadership Automation Tools kokemuksia

LATO Leadership Automation Tools kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka LATO Leadership Automation Tools Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSijoitusyhtiö kehittää omistusyhtiöitään aktiivisesti LATO:n avulla

"Meidän tehtävämme on tarjota osaamista sekä parhaat työkalut. Omistamillemme yhtiölle LATO on käytännön työkalu, joka varmistaa valitun strategian toteutumisen ja vauhdittaa liiketoiminnan projekteja operatiivisella tasolla."

-- Minna Telanne

Näytä referenssi

ReferenssiStrategian toteuttamista yhdessä, avoimesti ja läpinäkyvästi monialaisessa ja modernissa ammattikorkeakoulussa

"Laurea on hyvin kehitysorientoitunut organisaatio. LATO on auttanut meitä rajaamaan tarkemmin, mitä kehitetään nyt ja mitkä asiat jätetään tuleville vuosille. LATO myös ohjaa meitä olemaan suunnittelussa konkreettisiajatoimeenpanossasäntillisiä. Meidän organisaatiollemme LATO sopii erityisen hyvin, sillä työkalu tukeeavoimuuden ja osallistamisen kulttuuria, sekä ruokkii.."

-- Jouni Koski

Näytä referenssi

ReferenssiVauhtia strategian jalkauttamiseen markkinoiden johtavassa Biotalouden teknologiayhtiössä

"Strategian ympäriltä on poistettu mystiikka ja koko henkilöstö pääsee milloin vain tarkastelemaan kaikkea tietoa ilman salaisuuksia. Hallituksen kokousten rytmissä pidettävät yhteiset tiedotustilaisuudet perustuvat samaan avoimeen tietooon."

-- Christian Jurvanen

Näytä referenssi

ReferenssiIstekissä HR on johtamisen Business Partner

"Vihdoin” ja ”tämmöistä me tarvitsimmekin” ovat esimerkkejä palautteesta, mitä Istekin organisaatiosta on kuulunut LATO palvelun lanseerauksen jälkeen."

-- Kalle Kautovaara

Näytä referenssi

ReferenssiLATO digitalisoi Posintran palvelutuotannon seurannan

"Onnistumista voidaan arvioida työmäärän tasaisena jakaantumisena kunkin toimenkuvien mukaisesti, tiedonkulun parantumisena yrityksen sisällä sekä tekemisen parempana kohdentumisena"

-- Topi Haapanen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin LATO Leadership Automation Tools kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LATO Leadership Automation Tools Oy:n referenssit

LATO Leadership Automation Tools Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia