Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kukonlaulu kokemuksia

Kukonlaulu kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Kukonlaulu Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDigitaalisen Leirintäoppaan konseptointi, hankinta ja projektikonsultointi

"Rami toimi konsulttina verkkosivuston uudistusprojektissa, jossa vanha saittimme oli tullut tiensä päähän. Hän auttoi meitä löytämään lukuisten digitoimijoiden joukosta hinta-laatusuhteeltaan juuri meille sopivan kumppanin, joka toteutti projektin ensiluokkaisen hienosti – yhteistyön edelleen jatkuessa. Linkkinä meidän ja digitoimiston välillä Rami fokusoi tarkasti projektin.."

-- Pauli Salokangas

Näytä referenssi

ReferenssiLoimaan kaupungin verkkopalvelun konseptointi, hankinta ja projektikonsultointi

"Nettisivuprojektimme hankintavaiheen alun haasteet alkoivat ratketa, kun pyysimme Kukonlaulun Ramin mukaan. Hän otti kokonaistilanteen nopeasti haltuun ja löysi toimivat ratkaisut hankinnan läpiviemiseen. Yhteistyö oli joustavaa ja mukavaa. Kommunikointi toimi, aikataulut olivat selkeät, kokonaisprojekti hyvin näpeissä ja kiinnostus asiakkaan projektia kohtaan aitoa. Ramilla on taito.."

-- Anna Mustikkamäki

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Kukonlaulu kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kukonlaulu Oy:n referenssit

Kukonlaulu Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia