Kraftvaerkin vahvuus piilee Sitecore, Episerver, Sitefinity ja Umbraco teknologioilla toteutettuissa verkkosivuprojekteissa. Totetutamme myös räätälöityä ohjelmistokehitykstä, mobiilisovelluksia, sekä verkkokauppoja.

Kraftvaerk Finland Oy Perustiedot

Yritysesittely

Kraftvaerk perustettiin 2004 Kööpenhaminassa. Tavoitteemme on alusta asti ollut löytää ja koota alan parhaat osaajat yhden katon alle. Keskitymme ensisijaisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Tämän laaja-alaisen määritelmän puitteissa tarjoamme palveluita kuten neuvontaa, konseptointia ja erilaisten korkealaatuisten web- ja IT-ratkaisujen toteutusta. Kokemuksemme lähtee ajalta, jolloin Internet alkoi yleistyä muidenkin kuin tiedemiesten ja tutkijoiden työvälineenä. Emme ole kärttyisiä vanhoja jääriä, mutta olemme kyllästyneet kuulemaan, kuinka vaikeaa on pyörittää tervettä liiketoimintaa IT-sovelluskehityksessä. Yksi tavoitteemme on ylitse muiden: ”Kraftvaerkin asiakkaaksi pitää olla helppoa tulla ja Kraftvaerkin asiakkaana pitää olla helppoa olla.”
Työntekijöitä
100
Y‑tunnus
27042243
Perustettu
2015
www
Email
Puh
010 323 5950
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Microsoft, Android, iOS, Windows Phone, C#, Episerver, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Kraftvaerk Finland, CMS, Sitecore, EpiServer, Umbraco, B2B verkkokauppa, b2c verkkokauppa, Mobiilipalvelut, www, sisällön hallinta, järjestelmäkehitys, Umbraco CMS Certified Partner, järjestelmäintegraatio

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu