Korpimedia on erikoistunut toimialasta riippumattomien ohjelmistojen kehitykseen. Hoidamme määrittelyn ja toteutuksen mahdollisimman itsenäisesti tai teemme kaiken tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Korpimedia Oy Perustiedot

Yritysesittely

Verkkopalvelut toimivat liiketoiminnan kehittämisen keskiössä. Korpimedia on erikoistunut asiakkaidensa liiketoimintaprosessien tukemiseen ohjelmistokehityksen keinoin.

Toteutamme toimivat ja näyttävät verkkosivustot asiakasorganisaation markkinoinnin perustaksi. Meille verkkopalvelut ovat kuitenkin enemmän kuin näyteikkuna asiakkaan tarjontaan. Toimimme asiakkaidemme ydinprosessien digitalisoinnin kumppanina.

Olemme toteuttaneet lähes kymmenen vuoden ajan liiketoimintatarpeisiin perustuvia sovelluksia asiakaslähtöisesti. Rakennamme räätälöidyt järjestelmät tukemaan asiakkaidemme viestintää, toiminnanohjausta, asiakashallintaa, raportointia, myyntiä ja sisällönhallintaa.
Työntekijöitä
12
Y‑tunnus
2768936‑2
Perustettu
2007
www
Email
info@korpimedia.fi
Puh
0505981205
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Lahti

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Sisällönhallinta, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Microsoft, Open source, Angular, Laravel, Node.js, React, React Native, Symfony, Javascript, PHP, Concrete5, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress, Linux, Mac OS, Windows, Magento, WooCommerce

Toimialakokemus: IT, Valmistava teollisuus, Media, Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Konsultointi

Omat tagit: Korpimedia

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu