Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konsepto kokemuksia

Konsepto kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Konsepto on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDiscmania Europe Verkkokauppa

"Konsepto valikoitui kilpailutuksen pohjalta kumppaniksi projektiin, koska heillä vaikutti selvästi olevan eniten kiinnostusta ja kykyä lähteä ratkaisemaan meidän liiketoiminnalle spesifejä haasteita. Yhteistyö Konsepton tiimin kanssa pelasi hyvin projektin alusta loppuun, eivätkä projektin kokoa kasvattaneet matkan varrella ilmenneet haasteet aiheuttaneet Konsepton päässä ongelmia.."

-- Janne Lahtinen, Online Business Manager, Spin 18 Oy

Näytä referenssi

ReferenssiReilun taiteen manifesti kampanjasivusto

"Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa osaamisestanne ja yhteistyötaidoistanne. Kampanjasivusto on saanut valtavasti myönteistä huomiota."

-- Saara Vesikansa, Erityisasiantuntija, Taiteen Edistämiskeskus

Näytä referenssi

ReferenssiHalti verkkokaupan Click & Collect -ominaisuus

"Konsepto on erittäin joustava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat toimii. Projektin aikana yhteydenpito oli toimivaa, tämä oli meille tärkeää ja tästä syystä lopputulos oli toivotunlainen."

-- Teemu Räsänen, eCommerce Manager, Halti Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOsmia verkkokauppa

"Konsepto on ollut joustava ja luotettava kumppani, joka perehtyi asiakkaan tarpeisiin ja etsi niihin sopivat ratkaisut. Yrityksestä löytyy asiantuntijuutta, ja jos oli asioita, mitä emme heti pystyneet ratkaisemaan, niihin haettiin ratkaisut. Konsepton hinnat ovat kilpailukykyiset, mikä on pienelle yritykselle tärkeää."

-- Anne Mäkijärvi, Myyntipäällikkö, Osmia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiArk-byroo kotisivut

"Vaikeinta oli itse tietää, mitä haluamme sanoa, mutta Konsepton kyydissä oli helppo matkustaa."

-- Marianna Heikinheimo, Toimitusjohtaja, Ark-byroo oy

Näytä referenssi

ReferenssiTaiteilija-lehden sivusto ja visuaalinen ilme

"Taiteilija-verkkolehden uudistus ylitti toiveemme. Kuvataiteilijoiden ammattilehdessä visuaalisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja uusi sivusto tuo hienosti esiin kuvataiteen moninaiset sisällöt. Konsepton asiantuntemuksen ansiosta uusi sivusto myös toimii hyvin eri välineissä. Olemme saaneet uudistuksesta runsaasti myönteistä palautetta."

-- Miisa Pulkkinen, Päätoimittaja, Taiteilija-verkkolehti

Näytä referenssi

ReferenssiSyömishäiriöliitto – SYLI ry kotisivut ja visuaalinen ilme

"Konsepto valikoitui usean palveluntarjoajan joukosta verkkosivujemme tuottajaksi selkeän ja fiksun tarjouksen sekä aiempien työnäytteiden pohjalta. Kyseessä ei ollut vanhojen sivujen freesaus, vaan uusien, modernien verkkosivujen rakentaminen oheispalveluineen nollapisteestä. Verkkosivujen lisäksi luotiin myös uusi graafinen ohjeisto, tehtiin käyntikortit sekä päivitettiin lomake- ja.."

-- Kirsi Broström, toiminnanjohtaja, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Näytä referenssi

ReferenssiTietopuu visuaalinen ilme, sivuston ulkoasu ja mainoskortti

"Olemme oikein tyytyväisiä kokonaisuudessaan uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Kiitos paljon sujuvasta yhteistyöstä Hannalle ja Aleksille! Mukavaa, että kaikki eteni myös hyvin aikataulussa."

-- Minna Magnusson, kehittämissuunnittelija, VTM, A-klinikkasäätiö

Näytä referenssi

ReferenssiKuvittajat ry kotisivut

"Lukuisista kuvittajista koostuvan järjestön valtava tietomäärä on nyt helposti löydettävissä. Konsepto on toteuttanut myös myöhemmin tilaamamme korjaukset ja parannukset aina ripeästi ja ammattitaidolla, kuten vasta sivuston valmistumisen jälkeen avatun galleriamme alasivujen lisäämisen."

-- Veera Pekkinen, Tuottaja, Kuvittajat ry

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto:n referenssit

Konsepto:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia