Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kisko Labs kokemuksia

Kisko Labs:lla on yhteensä 7 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Kisko Labs kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Kisko Labs Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMiten modernisoida päivähoitokokemusta?

"Kiskon kanssa yhteistyö on sujunut sutjakkaasti. Oma tukikanava, säännölliset kehityspalaverit ja tutuksi tulleet kehittäjät ovat hyvän yhteistyön perusta. Vaikka välillä uutta sovellusta kehitettäessä on tullut haasteita, niin niistä ollaan selvitty yhdessä ja ongelmat on saatu ratkaistua nopeasti."

-- Heidi Piekkari, System Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiPuhti auttaa edistämään hyvinvointiasi

"Kiskon kanssa työskentely sujui hyvin ja kommunikaatio oli selkeää. Projektin aikana pysyin hyvin kärryillä missä mennään ja projektin edetessä oli luottamus siitä, että homma oli hallussa. Harvoin tulee julkaistessa fiilis, että vitsi tää on siisti. Mutta nyt tuli! Yleensä lopputuloksissa on aina joitain pieniä yksityiskohtia, jotka hiertää, mutta nyt ei ollut."

-- Jani Uljas

Näytä referenssi

ReferenssiOP Metsä vastaa vanhoihin ja uusiin tarpeisiin

"Kisko Labsista tekee erityisen se, että he osaavat muotoilla palvelun käyttäjän tarpeista lähtien. He osaavat todella tehdä sellaisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät välttämättä nettipalveluita niin paljoa muuten käytä. Yhteistyö on hyvin välitöntä ja epämuodollista, nopeaa ja joustavaa. Se.."

-- Petri Kortejärvi, Metsäpalvelupäällikkö, OP Ryhmä

Näytä referenssi

ReferenssiMaksuturvan Ostajan apulainen helpottaa verkko-ostajan arkea

"Yhteistyö Kisko Labsin kanssa on ollut aina mutkatonta ja tuloksia on saatu nopeasti aikaan."

-- Konsta Karvinen, Chief Product Officer ja toinen perustajista

Näytä referenssi

ReferenssiNjam haastaa kasvattamaan kasvisten määrää ruokalautasella

"Kiskon tapa toimia on auttanut laajentamaan myös omaa näkemystä ohjelmistoprojekteista ja hyvän softan tekemisestä. Kommunikaatio on ollut välitöntä ja projekti on edennyt tosi sujuvasti!"

-- Maija Nousiainen, Njamin tuoteomistaja, Apetit Ruoka Oy

Näytä referenssi

ReferenssiFreebagilla voit helposti antaa tavarasi kiertoon

"Kisko Labs was recommended to me by other women in tech as a professional company that delivers excellent results, with a bonus of zero gender-based bullshit. You are treated like a client, period. I can now confirm all of the above."

-- The Founder of Freebag

Näytä referenssi

ReferenssiDomo: asumispalveluja uudistamassa

"Alusta alkaen ohjelmiston kehitys on tapahtunut rohkeassa etukenossa. Projekti on viety läpi ketterien menetelmien periaattein, joka on laskenut tienraivaamisen riskejä ja teki Domon käyttöönotosta yllättävän stressittömän kokemuksen. "

-- Jaakko Koivula, Tuoteomistaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Kisko Labs kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kisko Labs Oy:n referenssit

Kisko Labs Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia