Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kisko Labs Oy

Web- ja mobiilisovellukset, digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja palvelumuotoilu –16 vuoden ja yli 500 onnistuneen ohjelmistokehitysprojektin kokemuksella. Varaa veloitukseton konsultointi nettisivuiltamme.

Kisko Labs Oy - Yritysesittely

Onko sinulla idea uudesta digitaalisesta palvelusta? Kaipaatko rinnallesi koko sovelluksen elinkaaren kestävää kumppania, jonka kanssa kommunikaatio sujuu moitteettomasti ilman turhia välikäsiä? Jos vastaus on “kyllä”, olet oikeassa paikassa. Oli ideasi mikä tahansa, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri siihen sopivan ratkaisun.

Kisko Labsilla on kokemusta yli 500 onnistuneesta ohjelmistokehitysprojektista viimeisen 16 vuoden aikana.
Autamme yrityksiä kaikilla toimialoilla löytämään uusia liiketoimintamalleja ja toteuttamaan digitaalisia palveluita. Teemme kehitystä markkinoiden suurimmalla sydämellä ja palamme halusta onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

**
Pohditko mitä ohjelmistokehitysprojektisi maksaa? Testaa investointilaskuriamme www.kiskolabs.com/investointilaskuri
Työntekijöitä 31 Www www.kiskolabs.com
Y-tunnus 2130738-6 Puh +358 40 7089 751
Perustettu 2007 E-mail contact@kiskolabs.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(17)
Viestintä
(9)
Myynti
(7)
Markkinointi
(6)
Asiakkuudenhallinta CRM
(3)
Projektinhallinta
(3)
Hankinta
(2)
BI ja raportointi
(1)
Toiminnanohjaus ERP
(1)
Supply chain management SCM
(0)

Erikoisosaaminen

Integraatiot
(9)
Graafinen suunnittelu
(8)
Analytiikka
(3)
Sisällönhallinta
(3)
Dokumenttien hallinta
(2)
Lisätty todellisuus ja VR
(2)
Maksaminen
(2)
Paikkatieto GIS
(2)
Verkkokaupparatkaisut
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Kiinteistöala
(3)
Pankki ja vakuutus
(3)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Kauppa
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Rakentaminen
(1)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Ruby on Rails
(22)
Android
(10)
Javascript
(9)
React
(9)
iOS
(9)
Ruby
(4)
Open source
(3)
React Native
(3)
Amazon Web Services
(1)
Angular
(0)
Azure
(0)
Java
(0)
Shopify
(0)
Swift
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(28)
Konsultointi
(13)
Valmisohjelmisto
(7)
Tuki- ja ylläpitotyö
(6)
Koulutus
(0)

Omat tagit

Luotettava kumppani

Kisko Labs - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Kisko Labs:lla on 20 suosittelijaa.

ReferenssiMiten modernisoida päivähoitokokemusta?

"Kiskon kanssa yhteistyö on sujunut sutjakkaasti. Oma tukikanava, säännölliset kehityspalaverit ja tutuksi tulleet kehittäjät ovat hyvän yhteistyön perusta. Vaikka välillä uutta sovellusta kehitettäessä on tullut haasteita, niin niistä ollaan selvitty yhdessä ja ongelmat on saatu ratkaistua nopeasti."

-- Heidi Piekkari, System Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiPuhti auttaa edistämään hyvinvointiasi

"Kiskon kanssa työskentely sujui hyvin ja kommunikaatio oli selkeää. Projektin aikana pysyin hyvin kärryillä missä mennään ja projektin edetessä oli luottamus siitä, että homma oli hallussa. Harvoin tulee julkaistessa fiilis, että vitsi tää on siisti. Mutta nyt tuli! Yleensä lopputuloksissa on aina joitain pieniä yksityiskohtia, jotka hiertää, mutta nyt ei ollut."

-- Jani Uljas

Näytä referenssi

ReferenssiAalto Space -sovellus

""

-- Satu Kankaala, Head of Business Development

Näytä referenssi

ReferenssiOP Metsä vastaa vanhoihin ja uusiin tarpeisiin

"Kisko Labsista tekee erityisen se, että he osaavat muotoilla palvelun käyttäjän tarpeista lähtien. He osaavat todella tehdä sellaisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät välttämättä nettipalveluita niin paljoa muuten käytä. Yhteistyö on hyvin välitöntä ja epämuodollista, nopeaa ja joustavaa. Se.."

-- Petri Kortejärvi, Metsäpalvelupäällikkö, OP Ryhmä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Kisko Labs - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet rakentamaan uusia työkaluja ammattilaisille verkkoon. Määrittelemme työkalun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoisille yrityksille visuaalisen identiteetin vastaamaan digitaalisen maailman tarpeisiin huomioimalla eri mediaformaatit. Graafisen suunnittelun palvelukokonaisuutemme kattavat paitsi verkkopalvelusi ilmeen suunnittelun logoa ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Toteutamme aina asiakkaiden tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaiset integraatiot heille räätälöityihin palveluihin. Toteutamme myös rajapinnat asiakkaillemme toteutetuille palveluille. Ota yhteyttä verkkosivujemme kautta tai lähetä sähköpostia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Nykyaikaista digitaalista liiketoimintaa kehitetään pienin askelin. Toimintaamme leimaavat modernit työtavat ja ketterät toimintamallit, joita hyödyntämällä onnistumme minimoimaan riskit ja pääsemään tehokkaasti maaliin ohjelmistoprojekteissa. Ota..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toteutamme palvelumme käytettävyys edellä. Aloitamme projektien toteuttamisen tuottamalla asiakkaidemme palveluista selaimessa toimivia käyttöliittymäprototyyppejä, joiden avulla loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin päästää pureutumaan ja onnistumme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

Onko sinulla idea uudelle digitaaliselle liiketoiminnalle, joka hyödyntää lisättyä todellisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään parhaat keinot tehdä visiosi todeksi. Olemme toteuttaneet lisätyn todellisuuden ääniratkaisu Voconautin sekä Sanoma..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Toteutamme asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin istuvat maksutapaintegraatiot. Toteutuksissamme hyödynnettyihin maksuliikenteen palvelutarjoajiin lukeutuvat muun muassa Maksuturva, Stripe, Paypal, Paytrail, Adyen ja Payment Highway. Lisäksi olemme integroineet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mikä on kustannustehokkain jakelukanava palvelullesi? Kun käyttäjäsi ovat liikkeellä ja tarvitsevat nopeaa pääsyä palveluusi, voi mobiilisovellus olla paras ratkaisu palvelullesi. Toteutamme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Olemme rakentaneet verkkopalveluita asiakkaillemme vuodesta 2007. Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, niin selaimessa kuin mobiilissa. Työtapaamme määrittävät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja ketterät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Olemme tuottaneet paikannukseen perustuvia sovelluksia, jotka käyttävät niin GPS:ää kuin sisätilapaikannustakin. Autamme asiakkaitamme suunnittelemalla paikkatietoa käyttävät palvelut niin, että ne tuottavat mahdollisimman paljon arvoa sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla perustamisestamme lähtien ja olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjoamme suunnittelu- ja kehitystyötä yhdistysten ja järjestöjen palvelutarpeisiin. Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Yhteismaa Ry ja Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Olemme toimineet toteuttajakumppanina muun muassa Aalto-yliopiston kanssa kiinteistönhallinnan työkalujen parissa. Olemme toteuttaneet Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asunnonvälityksen ja kiinteistönhuollon Domo-työkalun sekä Aalto-yliopiston kampusalueen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Olemme olleet mukana kehittämässä uusia oppimisen palveluita ja palvelukonsepteja sekä työkaluja koulumaailman erilaisiin tarpeisiin. Koulutusalan asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Aalto-yliopisto, liikunnallista oppimisympäristö Muuvit ja Otava..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

Kehitämme aktiivisesti ratkaisuja rakentamisen uusiin tarpeisiin niin datan hallinnan kuin työturvallisuudenkin saralla. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa SARAn ja Tocomanin kanssa johdon raportoinnin palveluiden kehittämisessä. Tämän lisäksi olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Olemme työskennelleet monien eri alojen yritysten kanssa, mutta liikkuminen ja virkistäytyminen on lähellä sydäntämme. Olemme olleet kehittämässä muun muassa lasten liikunnallista oppimisympäristö Muuvitia, terveelliseen ruokavalioon ja liikkumiseen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kisko Labs - Referenssit

Kisko Labs - Bloggaukset

Kisko Labs - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku