Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kisko Labs Oy

Ohjelmistokehitystä ja siihen liittyvää ideointia, strategista konsultointia ja business concept -suunnittelua. Autamme löytämään oikean tien digitalisoituneessa maailmassa.

Kisko Labs Oy - Yritysesittely

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla perustamisestamme lähtien ja olemme Suomen kokenein ohjelmistotoimittaja Rails-teknologialla.

Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, laitteen koosta ja muodosta riippumatta. Työtapaamme määrittelevät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja modernit työtavat.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2130738-6
Perustettu 2007
Www www.kiskolabs.com
Puh +358 40 7089 751
E-mail contact@kiskolabs.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(16)
Myynti
(7)
Viestintä
(7)
Markkinointi
(6)
Projektinhallinta
(3)
Asiakkuudenhallinta CRM
(2)
Hankinta
(2)
BI ja raportointi
(0)
Supply chain management SCM
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
(7)
Graafinen suunnittelu
(6)
Sisällönhallinta
(3)
Analytiikka
(2)
Dokumenttien hallinta
(2)
Maksaminen
(2)
Paikkatieto GIS
(2)
Lisätty todellisuus ja VR
(1)
Verkkokaupparatkaisut
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus
(3)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Kauppa
(2)
Kiinteistöala
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Rakentaminen
(1)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Ruby on Rails
(19)
Javascript
(7)
Android
(6)
React
(6)
iOS
(6)
React Native
(3)
Open source
(2)
Ruby
(1)
Amazon Web Services
(0)
Angular
(0)
Azure
(0)
Java
(0)
Shopify
(0)
Swift
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(23)
Konsultointi
(8)
Valmisohjelmisto
(8)
Tuki- ja ylläpitotyö
(4)
Koulutus
(0)

Omat tagit

Luotettava kumppani

Kisko Labs - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPuhti auttaa edistämään hyvinvointiasi

"Kiskon kanssa työskentely sujui hyvin ja kommunikaatio oli selkeää. Projektin aikana pysyin hyvin kärryillä missä mennään ja projektin edetessä oli luottamus siitä, että homma oli hallussa. Harvoin tulee julkaistessa fiilis, että vitsi tää on siisti. Mutta nyt tuli! Yleensä lopputuloksissa on aina joitain pieniä yksityiskohtia, jotka hiertää, mutta nyt ei ollut."

-- Jani Uljas

Näytä referenssi

ReferenssiOP Metsä vastaa vanhoihin ja uusiin tarpeisiin

"Kisko Labsista tekee erityisen se, että he osaavat muotoilla palvelun käyttäjän tarpeista lähtien. He osaavat todella tehdä sellaisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät välttämättä nettipalveluita niin paljoa muuten käytä. Yhteistyö on hyvin välitöntä ja epämuodollista, nopeaa ja joustavaa. Se.."

-- Petri Kortejärvi, Metsäpalvelupäällikkö, OP Ryhmä

Näytä referenssi

ReferenssiMaksuturvan Ostajan apulainen helpottaa verkko-ostajan arkea

"Yhteistyö Kisko Labsin kanssa on ollut aina mutkatonta ja tuloksia on saatu nopeasti aikaan."

-- Konsta Karvinen, Chief Product Officer ja toinen perustajista

Näytä referenssi

ReferenssiNjam haastaa kasvattamaan kasvisten määrää ruokalautasella

"Kiskon tapa toimia on auttanut laajentamaan myös omaa näkemystä ohjelmistoprojekteista ja hyvän softan tekemisestä. Kommunikaatio on ollut välitöntä ja projekti on edennyt tosi sujuvasti!"

-- Maija Nousiainen, Njamin tuoteomistaja, Apetit Ruoka Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Kisko Labs - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet rakentamaan uusia työkaluja ammattilaisille verkkoon. Määrittelemme työkalun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoisille yrityksille visuaalisen identiteetin vastaamaan digitaalisen maailman tarpeisiin huomioimalla eri mediaformaatit. Graafisen suunnittelun palvelukokonaisuutemme kattavat paitsi verkkopalvelusi ilmeen suunnittelun logoa ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Toteutamme aina asiakkaiden tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaiset integraatiot heille räätälöityihin palveluihin. Toteutamme myös rajapinnat asiakkaillemme toteutetuille palveluille. Ota yhteyttä verkkosivujemme kautta tai lähetä sähköpostia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Nykyaikaista digitaalista liiketoimintaa kehitetään pienin askelin. Toimintaamme leimaavat modernit työtavat ja ketterät toimintamallit, joita hyödyntämällä onnistumme minimoimaan riskit ja pääsemään tehokkaasti maaliin ohjelmistoprojekteissa. Ota..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toteutamme palvelumme käytettävyys edellä. Aloitamme projektien toteuttamisen tuottamalla asiakkaidemme palveluista selaimessa toimivia käyttöliittymäprototyyppejä, joiden avulla loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin päästää pureutumaan ja onnistumme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

Onko sinulla idea uudelle digitaaliselle liiketoiminnalle, joka hyödyntää lisättyä todellisuutta? Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään parhaat keinot tehdä visiosi todeksi. Olemme toteuttaneet lisätyn todellisuuden ääniratkaisu Voconautin sekä Sanoma..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Toteutamme asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin istuvat maksutapaintegraatiot. Toteutuksissamme hyödynnettyihin maksuliikenteen palvelutarjoajiin lukeutuvat muun muassa Maksuturva, Stripe, Paypal, Paytrail, Adyen ja Payment Highway. Lisäksi olemme integroineet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mikä on kustannustehokkain jakelukanava palvelullesi? Kun käyttäjäsi ovat liikkeellä ja tarvitsevat nopeaa pääsyä palveluusi, voi mobiilisovellus olla paras ratkaisu palvelullesi. Toteutamme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Olemme rakentaneet verkkopalveluita asiakkaillemme vuodesta 2007. Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, niin selaimessa kuin mobiilissa. Työtapaamme määrittävät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja ketterät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Olemme tuottaneet paikannukseen perustuvia sovelluksia, jotka käyttävät niin GPS:ää kuin sisätilapaikannustakin. Autamme asiakkaitamme suunnittelemalla paikkatietoa käyttävät palvelut niin, että ne tuottavat mahdollisimman paljon arvoa sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla perustamisestamme lähtien ja olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjoamme suunnittelu- ja kehitystyötä yhdistysten ja järjestöjen palvelutarpeisiin. Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Yhteismaa Ry ja Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Olemme toimineet toteuttajakumppanina muun muassa Aalto-yliopiston kanssa kiinteistönhallinnan työkalujen parissa. Olemme toteuttaneet Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asunnonvälityksen ja kiinteistönhuollon Domo-työkalun sekä Aalto-yliopiston kampusalueen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Olemme olleet mukana kehittämässä uusia oppimisen palveluita ja palvelukonsepteja sekä työkaluja koulumaailman erilaisiin tarpeisiin. Koulutusalan asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Aalto-yliopisto, liikunnallista oppimisympäristö Muuvit ja Otava..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

Kehitämme aktiivisesti ratkaisuja rakentamisen uusiin tarpeisiin niin datan hallinnan kuin työturvallisuudenkin saralla. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa SARAn ja Tocomanin kanssa johdon raportoinnin palveluiden kehittämisessä. Tämän lisäksi olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Olemme työskennelleet monien eri alojen yritysten kanssa, mutta liikkuminen ja virkistäytyminen on lähellä sydäntämme. Olemme olleet kehittämässä muun muassa lasten liikunnallista oppimisympäristö Muuvitia, terveelliseen ruokavalioon ja liikkumiseen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kisko Labs - Referenssit

Kisko Labs - Bloggaukset

Kisko Labs - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku