Ohjelmistokehitystä ja siihen liittyvää ideointia, strategista konsultointia ja business concept -suunnittelua. Autamme löytämään oikean tien digitalisoituneessa maailmassa.

Kisko Labs Oy

Yritysesittely

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla perustamisestamme lähtien ja olemme Suomen kokenein ohjelmistotoimittaja Rails-teknologialla.

Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, laitteen koosta ja muodosta riippumatta. Työtapaamme määrittelevät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja modernit työtavat.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2130738-6
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh +358 40 505 1909
E-mail contact@kiskolabs.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Android, iOS, Angular, React, React Native, Ruby on Rails, Java, Javascript, Ruby, Swift, Shopify

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Kisko Labs

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Kisko Labs - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOP Metsä vastaa vanhoihin ja uusiin tarpeisiin

"Kisko Labsista tekee erityisen se, että he osaavat muotoilla palvelun käyttäjän tarpeista lähtien. He osaavat todella tehdä sellaisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät välttämättä nettipalveluita niin paljoa muuten käytä. Yhteistyö on hyvin välitöntä ja epämuodollista, nopeaa ja joustavaa. Se.."

-- Petri Kortejärvi, Metsäpalvelupäällikkö, OP Ryhmä

Näytä referenssi

ReferenssiMaksuturvan Ostajan apulainen helpottaa verkko-ostajan arkea

"Yhteistyö Kisko Labsin kanssa on ollut aina mutkatonta ja tuloksia on saatu nopeasti aikaan."

-- Konsta Karvinen, Chief Product Officer ja toinen perustajista

Näytä referenssi

ReferenssiFreebagilla voit helposti antaa tavarasi kiertoon

"Kisko Labs was recommended to me by other women in tech as a professional company that delivers excellent results, with a bonus of zero gender-based bullshit. You are treated like a client, period. I can now confirm all of the above."

-- The Founder of Freebag

Näytä referenssi

ReferenssiDomo: asumispalveluja uudistamassa

"Alusta alkaen ohjelmiston kehitys on tapahtunut rohkeassa etukenossa. Projekti on viety läpi ketterien menetelmien periaattein, joka on laskenut tienraivaamisen riskejä ja teki Domon käyttöönotosta yllättävän stressittömän kokemuksen. "

-- Jaakko Koivula, Tuoteomistaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Kisko Labs - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme erikoistuneet rakentamaan uusia työkaluja ammattilaisille..

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoisille yrityksille visuaalisen identiteetin vastaamaan digitaalisen maailman tarpeisiin huomioimalla eri mediaformaatit. Graafisen suunnittelun palvelukokonaisuutemme kattavat paitsi..

Ketterät menetelmät

Nykyaikaista digitaalista liiketoimintaa kehitetään pienin askelin. Toimintaamme leimaavat modernit työtavat ja ketterät toimintamallit, joita hyödyntämällä onnistumme minimoimaan riskit ja pääsemään tehokkaasti..

Mobiilikehitys

Mikä on kustannustehokkain jakelukanava palvelullesi?

Kun käyttäjäsi ovat liikkeellä ja tarvitsevat nopeaa pääsyä palveluusi, voi mobiilisovellus olla paras ratkaisu palvelullesi. Toteutamme mobiilisovelluksia..

Paikkatieto GIS

Olemme tuottaneet paikannukseen perustuvia sovelluksia, jotka käyttävät niin GPS:ää kuin sisätilapaikannustakin. Autamme asiakkaitamme suunnittelemalla paikkatietoa käyttävät palvelut niin, että ne tuottavat..

Integraatiot

Toteutamme aina asiakkaiden tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaiset integraatiot heille räätälöityihin palveluihin. Toteutamme myös rajapinnat asiakkaillemme toteutetuille palveluille.

Ota yhteyttä..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toteutamme palvelumme käytettävyys edellä. Aloitamme projektien toteuttamisen tuottamalla asiakkaidemme palveluista selaimessa toimivia käyttöliittymäprototyyppejä, joiden avulla loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin..

Ohjelmistokehitys

Olemme rakentaneet verkkopalveluita asiakkaillemme vuodesta 2007. Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, niin selaimessa kuin mobiilissa. Työtapaamme määrittävät prototyyppipohjainen..

Webkehitys

Olemme 2007 perustettu uusien digitaalisten liiketoimintaratkaisuiden ja räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails –teknologialla..

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Olemme toimineet toteuttajakumppanina muun muassa Aalto-yliopiston kanssa kiinteistönhallinnan työkalujen parissa. Olemme toteuttaneet Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asunnonvälityksen ja kiinteistönhuollon Domo-työkalun..

Urheilu, viihde ja virkistys

Olemme työskennelleet monien eri alojen yritysten kanssa, mutta liikkuminen ja virkistäytyminen on lähellä sydäntämme. Olemme olleet kehittämässä muun muassa lasten liikunnallista oppimisympäristö Muuvitia,..

Koulutusala

Olemme olleet mukana kehittämässä uusia oppimisen palveluita ja palvelukonsepteja sekä työkaluja koulumaailman erilaisiin tarpeisiin. Koulutusalan asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Aalto-yliopisto, liikunnallista..

Kisko Labs - Referenssit

Kisko Labs - Julkaisut

Kisko Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kisko Labs - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Creating happiness


Kisko Labsilla on vahva oma identiteetti, johon kuuluu avoimuus ja yhdenvertaisuus. Paikka, jonne on helppo tulla ja jossa osaamistasi todella arvostetaan. Kannustamme kokeilemaan uutta ja tutkimaan mahdollisuuksia. Kiskolaiset pääsevät jakamaan työssään kokemat onnistumiset ja haasteet kannustavassa porukassa. Kulttuurimme nojaa vahvasti neljään peruspilariin.


Yhteisö. Kisko Labsilla pääset vaikuttamaan osana yhteisöä. Kokoonnumme maanantaisin yhdessä aamiaispöytään aloittamaan viikon, katsomme elokuvia sekä järjestämme kerhoja mielenkiinnon kohteidemme ympärille. Olemme myös kokeilleet vaellusta, wakeboardausta ja kaiken maailman muita päähänpistoja, joita kukin vuorollaan saa. Tykkäämme nauraa itsellemme ja toisinaan myös toisillemme.


Kasvu. Meille on tärkeää, että jokainen kiskolainen kokee kasvavansa ihmisenä ja kehittyvänsä ammattilaisena työskennellessään Kisko Labsilla. Opimme toisiltamme, tuemme osallistumisia alan koulutuksiin ja tapahtumiin sekä seuraamme henkilökohtaisten tavoitteiden kautta edistymistäsi.


Vapaus. Kiskolainen on vapaa valitsemaan itselleen parhaaksi katsomansa työvälineet ja -tavat. Niin kauan kuin työt hoituvat, olet vapaa järjestämään elämäsi kuten haluat. Sillä teemme töitä elääksemme emmekä toisin päin. Luotamme sinuun ja tuemme sinua omaan työhösi liittyvissä päätöksissä.


Hyvinvointi. Uskomme, että henkisesti ja fyysisesti hyvinvoiva ihminen suoriutuu työstään paremmin. On meitä joskus kuvailtu jopa terveysfriikeiksi. Tarjoamme työntekijöillemme laajan terveysturvan ja mahdollisuuden CrossFit harjoitteluun, ergonomisista työpisteistä puhumattakaan. Ja jottei työtaakka vetäisi hartioita liiaksi lysyyn, niin käy meillä myös hieroja joka toinen viikko.

Kisko Labs - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Kisko Labs Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku