Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kinda Oy

Sosiaalisen median (mm. Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Instagram), mediakasvatuksen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin, sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan koulutus-, konsultointi- ja toteutuspalvelut.

Kinda Oy - Yritysesittely

Kinda Oy:n toimiala on muu liikkeenjohdon konsultointi, sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalvelut. Kinda Oy:n viestintäkouluttajana, sparraajana ja valmentajana toimii Pauliina Mäkelä. Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, robotiikan, tapahtumajärjestämisen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen alueilla. Hän on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen. Kinda Oy:n asiakkaina ovat olleet erilaiset yritykset, yhdistykset, yksilöt, kaupungit, julkishallinto, oppilaitokset ja hankkeet sekä opettajat ja yhteisömanagerit. Kinda Oy:n koulutuksiin osallistujat antavat usein kiitosta Pauliinan innostavuudesta, positiivisuudesta, käytännönläheisyydestä ja tavasta olla aina ajan hermolla.
Työntekijöitä 1 Www kinda.fi
Y-tunnus 2347315-0 Puh
Perustettu 2010 E-mail kinda@kinda.fi
Toimipaikat Lempäälä
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(2)
Markkinointi
(2)
Viestintä
(2)
Projektinhallinta
(1)

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
(2)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(2)
Telekommunikaatio
(2)
Media
(1)
Koulutusala
(0)

Teknologia

Google
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Koulutus
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Johtamistyö
(0)

Omat tagit

twitter
facebook
LinkedIn
snapchat
Pinterest
instagram
youtube
Sosiaalinen media
whatsapp
trello
eTasku
diigo

Kinda - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Kinda:lla on 1 suosittelijaa.

ReferenssiSuomen Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet

"Minulla oli ilo laatia yhteistyössä Pauliinan kanssa Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien minulle tuli tunne, että Pauliinan kanssa homma hoituu maaliin mutkattomasti asiantuntijaohjauksessa. Pauliinalla oli heti selkeä näkemys projektista ja hänellä oli ehtymätön tietopankki, josta löytyi aina vastaus tai benchmarkkauskohde, jos.."

-- Tiina Kuosa

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Kinda - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Kinda - Referenssit

Kinda - Bloggaukset

Kinda - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kinda - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Kinda kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku