logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sosiaalisen median (mm. Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Instagram), mediakasvatuksen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin, sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan koulutus-, konsultointi- ja toteutuspalvelut.

Kinda Oy

Yritysesittely

Kinda Oy:n toimiala on muu liikkeenjohdon konsultointi, sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalvelut. Kinda Oy:n viestintäkouluttajana, sparraajana ja valmentajana toimii Pauliina Mäkelä. Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan, robotiikan, tapahtumajärjestämisen, yhteisömanageroinnin, liveraportoinnin ja mediakasvatuksen alueilla. Hän on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta vuodesta 2010 lähtien ympäri Suomen. Kinda Oy:n asiakkaina ovat olleet erilaiset yritykset, yhdistykset, yksilöt, kaupungit, julkishallinto, oppilaitokset ja hankkeet sekä opettajat ja yhteisömanagerit. Pauliinan koulutuksiin osallistujat antavat kiitosta hänen innostavuudesta, positiivisuudesta, käytännönläheisyydestä ja tavasta olla aina ajan hermolla.
Työntekijöitä 1
Y-tunnus 2347315-0
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh
E-mail kinda@kinda.fi

Toimipaikat     Lempäälä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Projektinhallinta, Viestintä

Erikoisosaaminen: Ketterät menetelmät

Teknologia: Google

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Media, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Kinda, twitter, facebook, LinkedIn, snapchat, Pinterest, instagram, youtube, Sosiaalinen media, periscope, whatsapp, trello, delicious, eTasku, evernote, slideshare

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Kinda - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSuomen Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet

"Minulla oli ilo laatia yhteistyössä Pauliinan kanssa Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien minulle tuli tunne, että Pauliinan kanssa homma hoituu maaliin mutkattomasti asiantuntijaohjauksessa. Pauliinalla oli heti selkeä näkemys projektista ja hänellä oli ehtymätön tietopankki, josta löytyi aina vastaus tai benchmarkkauskohde, jos.."

-- Tiina Kuosa

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Kinda - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Kinda - Referenssit

Kinda - Bloggaukset

Kinda - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kinda - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Kinda - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Kinda kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku