Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

KASKO DIGITAL kokemuksia

KASKO DIGITAL kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka KASKO DIGITAL on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDaavid vastaan Goljatit - miten kilpailla teknologiajättejä vastaan?

"Kaskon kokeneet konsultit pääsivät nopeasti perille liiketoimintamme ytimestä. Kilpailu- ja markkina-analyysin kautta oma ymmärryksemme kasvun vaatimuksista parani ja kaupallinen tekeminen sai vahvaa realismia. Strategian uudet linjaukset syntyivät hyvin perusteltuina ja hyvässä hengessä, kuten koko projekti. Kaskon omat työkalut tukevat asioiden viemistä nopeasti käytäntöön ja.."

-- Petteri Vahla, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKasvusta skaalaukseen - miten noustaan kasvun seuraavalle tasolle?

"Kaskon kokemus näkyi heti alussa. Hieman harvinaisempi liiketoimintamme avautui nopeasti ja projekti eteni sujuvasti. Analyysien kautta ymmärsimme kaupallisen tekemisen vaatimukset ja saimme kaivattua osaamista sekä konkretiaa kasvumme tueksi. Yhteistyö oli alusta lähtien mukavaa ja sujuvaa, eikä työllistänyt liikaa pientä yritystä. Kaskon käytännönläheiset työkalut helpottivat.."

-- Sami Kaartinen, HPJ

Näytä referenssi

ReferenssiKonflikteista johtamisen ratkaisuksi - miten kasvattaa uniikkia ideaa?

" "Kaskon kokemus näkyi heti. Liiketoimintamme avautui nopeasti ja saimme hyötyjä ensimmäisestä keskustelusta lähtien. Oma ymmärryksemme kasvun vaatimuksista parani ja kaupallinen tekeminen saa kaivattua realismia sekä uusia ajatuksia. Kasvun kannalta tärkeät linjaukset syntyivät hyvin perusteltuina. Rento ja käytännönläheinen työmalli soveltuu meille loistavasti ja suosittelenkin.."

-- Mikaeli Langinvainio, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin KASKO DIGITAL kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

KASKO DIGITAL:n referenssit

KASKO DIGITAL:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia