Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Karu Software Oy

Karu Software on ketterä ohjelmistotalo, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Yhdistämme designia ja teknologiaa kehittäessämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Karu Software Oy - Yritysesittely

Karu on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa täsmäratkaisuja täydellä palvelulla. Meiltä löytyy kokemusta kymmenien vuosien ajalta ja melkein sadasta eri projektista. Erikoisalaamme on verkko- ja mobiilisovellusten kehittäminen sekä erilaisten järjestelmien yhdistäminen eli integroiminen.

Olemme avoin kumppani. Teemme asiakkaan kanssa tiivistä yhteistyötä, joka ei kuitenkaan vaadi tältä teknologista tietämystä. Pyrimme yksinkertaisiin lopputuloksiin, jotka tuottavat lisäarvoa ilman turhia kustannuksia. Toisin sanoen laadimme hyvällä tavalla karuja ratkaisuja.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 2946518-6
Perustettu 2018
Www karusoftware.fi
Puh +358 50 355 5150
E-mail info@karusoftware.fi
Toimipaikat Jyväskylä, Kuopio
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Amazon Web Services
(4)
Javascript
(4)
Laravel
(2)
PHP
(2)
Angular
(1)
Node.js
(1)
Android
(0)
C#
(0)
Google
(0)
Java
(0)
Linux
(0)
Microsoft
(0)
Open source
(0)
Python
(0)
React
(0)
React Native
(0)
Windows
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(4)
Tuki- ja ylläpitotyö
(3)
Valmisohjelmisto
(1)
Konsultointi
(0)

Omat tagit

amazon web services
Amazon AWS
AWS
asiakaskohtaiset web sovellukset
Web
web kehitys
Web Development
web-ohjelmistokehitys
Web-ohjelmointi
web-kehitys
web-palvelu
web-palvelut
Ohjelmisto
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
ketterä ohjelmistokehitys
lean ohjelmistokehitys
mobiilisovellus
sovelluskehitys
SPA-sovelluskehitys
SPA-sovellus
mobiili
mobiiliapplikaatio
mobiiliapplikaatiot
mobiiliratkaisut
mobiiliratkaisu
React Native
Java
Kotlin
android kotlin
android java
laravel
PHP
Javascript
vue
vuejs
React
Angular
mobiiliprototyyppi
prototyyppi
Protot
MVP
SPA
Serverless
aws serverless
AWS Lambda
python
ohjelmistoproto
proto
ohjelmisto mvp
sovellus mvp

Karu Software - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRuukki – sujuvaa akustiikkasuunnittelua

"Yhteistyö laskurin kehittämisessä sujui erinomaisesti ja ratkaisulähtöisesti myös ennalta arvaamattomissa tilanteissa."

-- Erkki Honkakoski, Technology Specialist – Ruukki Construction Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPlaze – Tapahtuman järjestämisen apuna

"Valitsimme Karu Softwaren kumppaniksemme suunnittelemaan ja toteuttamaan Plazea, koska heillä oli erittäin hyvä palveluasenne, kyky kuunnella ja myös kyseenalaistaa asioita toimialamme ulkopuolisena näkijänä. Moniulotteisen työkalun suunnittelun kriittisissä pisteissä Karun kehittäjiltä tuli laajaa näkemystä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuehdotuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä.."

-- Pirjo Kivistö - Plaze

Näytä referenssi

ReferenssiYkköstilaus – käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas kauppakanava

"Yrityksemme oli ensimmäisen kerran mukana tälläisessä projektissa ja Karu oli luotettava kumppani. Koimme, että Karun ammattitaito ja palveluhalukkuus saivat projektin sujumaan kitkattomaksi ja ideamme jalostettiin toimivaksi paketiksi. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja asiakkaamme ovat ottaneet Ykköstilauksen hyvin vastaan."

-- Paula Volotinen

Näytä referenssi

ReferenssiSalmi – kätevää elämyksellisyyttä

"Yhteistyö Karun kanssa on ollut saumatonta. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä projektin läpikulkuun, viestintään ja avoimuuteen. Karu on tehnyt ammattimaisesti sovitut asiat ja olemme päässeet tavoitteisiin. Alustallamme on pitkä kehityskaari ja arvostamme kumppania, kuka ymmärtää kehittää liiketoimintalähtöisesti ja sparraa myös meitä tekemään oikeita asioita oikeaan.."

-- Saku Määttä - Myyntijohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Karu Software - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Hoidamme asiakastöissä projektinhallinnan täysin itse. Noudatamme ketterän kehityksen periaatteita, eli työskentelemme tehokkaasti, läpinäkyvästi ja asiakasta kuunnellen. Tarjoamme projektin tilaajalle pääsyn verkkosovellukseen, josta voi seurata työn..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

Karu on täyden palvelun ohjelmistotalo. Venymme monenlaisiin projekteihin, ja pystymme tuottamaan ne alusta loppuun täysin itse tai yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Olemme erikoistuneet verkko- ja mobiilisovellusten kehittämiseen. Toteutuksessa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Verkko- ja mobiilisovellusten kehitys on Karun erikoisalaa. Suunnittelemme ja räätälöimme ratkaisun aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kehitystyömme on hyvin käytännönläheistä. Projektin aluksi teemme karkean suunnitelman ja sen pohjalta prototyypin, jota..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurilla viitataan ohjelmiston rakenteisiin. Se varmistaa, että ohjelmisto toimii saumattomasti nyt ja tulevaisuudessa. Karulla on laajaa kokemusta eri ohjelmistoarkkitehtuureista. Tunnemme hyvin esimerkiksi modernien pilviratkaisujen vaatimukset...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatiolla eli tiedon yhdistämisellä voi säästää paljon työtunteja sekä rahaa, kun esimerkiksi samaa tietoa ei tarvitse tallettaa kahteen eri paikkaan. Karulla uskotaankin vakaasti siihen, että datan tulisi kulkea vaivatta järjestelmien välillä. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Karu hyödyntää projekteissaan ketteriä menetelmiä. Tämä tarkoittaa tehokasta mutta joustavaa työskentelymallia, jossa keskitytään yhdessä asiakkaan kanssa tämän kannalta olennaisiin asioihin. Ketterä kehitys on ennen kaikkea asiakaskeskeistä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Käyttäjähallinnalla viitataan siihen, kenellä on pääsy tiettyihin organisaation järjestelmiin ja tietoihin. Näistä oikeuksista huolehtiminen on osa ratkaisujamme. Voimme toteuttaa käyttäjien valtuuttamisen ja todentamisen monilla eri tavoilla. Osaamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Laadunvarmistus on käytännössä ohjelman tai sovelluksen testaamista, jotta sen mahdolliset ongelmat voidaan havaita ja korjata etukäteen. Karulla jokainen projekti käy läpi tarkan ja monivaiheisen testauksen, ja vastaamme haasteisiin ketterästi. Työn..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Tarjoamme maksamisen ja laskuttamisen ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja tietoturvallisia. Voimme integroida eli yhdistää maksunvälitys- tai laskutuspalvelun suoraan yrityksen järjestelmään. Meillä on kokemusta muun muassa Paytrailin ja Klarnan kanssa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilikehitys kuuluu Karun ydinosaamiseen. Tarjoamme mobiiliratkaisuja monipuolisesti eri tarpeisiin. Teemme niin kutsuttuja natiivisovelluksia, jotka on tarkoitettu pelkästään Android- tai iOS-laitteille. Toteutamme myös hybridisovelluksia, jotka toimivat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Toteutamme yksinkertaisia ohjelmistoratkaisuja laajalla skaalalla. Samalla räätälöimme lopputuloksen aina asiakkaan tarpeet ja liiketoiminta edellä. Vastaamme kaikista ohjelmistokehityksen vaiheista aina suunnittelusta ylläpitoon. Työn aikana keskitymme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Moderneissa ohjelmistoissa hyödynnetään usein pilviteknologiaa. Me hallitsemme pilvipohjaiset ratkaisut ja toteutamme ne asiakkaan tarpeiden mukaan. Pilvisovelluksemme toimivat juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Olemme erikoistuneet Amazon Web Servicesiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Kaikenlaiset digitaaliset sisällöt ovat nykyisin keskeinen osa organisaatioiden toimintaa. Me kehitämme tarvittaessa ohjelmistoratkaisun, jolla sisältöjen hallitseminen on helppoa. Karulla on monipuolista kokemusta erilaisten sisällönhallintajärjestelmien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Karu on tarkka ratkaisujensa turvallisuudesta. Pidämme huolta tietoturvasta ohjelmistokehityksen jokaisessa vaiheessa. Huomioimme mahdolliset haavoittuvuudet ohjelmoinnin aikana. Kun koodarit ovat saaneet työnsä valmiiksi, luotettava henkilö käy koodin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Verkkosovellukset ovat Karun erikoisalaa. Tällaisten ratkaisujen etuna on se, että niitä voi käyttää suoraan millä tahansa nettiselaimella. Laajan kokemuksen ansiosta tiedämme, miten verkkosovellukset kannattaa toteuttaa. Meillä on käytössämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Karulla on paljon kokemusta ja tietoa ohjelmistohankkeista. Voimme lainata asiantuntemustamme muun muassa ohjelmistojen nykytilanteen kartoitukseen tai Amazon Web Servicesin käyttöönottoon. Lisäksi tarjoamme menetelmäosaamista. Tunnemme hyvin ketterän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IT

Olemme tehneet yhteistyötä monien IT-yritysten kanssa. Joskus alan yritys on ollut asiakkaamme, joskus taas toiminut apunamme. Näissä projekteissa oma työnkuvamme on vaihdellut konsultoinnista ohjelmiston toteutukseen ja sisältänyt sekä mobiili- että..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Karu Software - Referenssit

Karu Software - Bloggaukset

Karu Software - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Karu Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku