Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaimana kokemuksia

Kaimana kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Kaimana on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRinta-Joupin Autoliike - verkkopalvelun uudistus ja digimarkkinoinnin kumppanuus

"Uuden verkkosivuston rakentaminen on aina iso ja haastava projekti sekä asiakkaalle että toimittajalle. Redlandin kanssa sivuston rakentaminen oli helppoa, koska heidän prosessinsa projekteille on hienosti suunniteltu. Asiakkaana toimme pöytään omat ideamme ja ongelmakohtamme. Redland puolestaan antoi oman lisänsä kehitykseen ja ratkoi monta ongelmakohtaa. Omaa alaa seuratessa unohtuu.."

-- Susa Niemelä, CDO, Rinta-Joupin Autoliike

Näytä referenssi

ReferenssiDarment - verkkopalvelun ja verkkokaupan yhdistämisellä parempaa asiakaspalvelua ja lisämyyntiä

"Redland ymmärsi hyvin tarpeemme kartoittaa ja eriyttää asiakkaat omiksi segmenteikseen, sekä lähti toteuttamaan projektia tarmolla ja ammattitaidolla. Visuaalinen ilmeuudistus on jopa parempi kuin odotimme! Olemme tyytyväisiä selkeään ja helppokäyttöiseen sivustoon, joka latautuu nopeasti sekä hienoon, toimivaan verkkokauppaan. Asiakkaamme hyötyvät, kun heidän päivittäinen.."

-- Markku Parviainen, myyntijohtaja, Darment

Näytä referenssi

ReferenssiUusyrityskeskus.fi - palvelumuotoilun avulla parempi laatumielikuva ja asiakaskokemus

"Vaikka käsiteltävä kokonaisuus oli laaja, Kaimana pystyi ottamaan Suomen Uusyrityskeskukset ry:n tiimin, alueellisten Uusyrityskeskusten yritysneuvojat sekä yritysten perustamista tukevan perustamisoppaan toteuttaneen Kumppania Oy:n saumattomasti mukaan palvelumuotoiluprosessiin. Prosessi oli ansiokas ja synnytti meille tärkeitä oivalluksia asiakkaiden tarpeista."

-- Susanna Kallama, Toimitusjohtaja, Suomen Uusyrityskeskukset ry.

Näytä referenssi

ReferenssiPalta.fi - Vaikuttavuutta viestintään verkkopalvelun uudistuksella

"Totesimme Paltassa keskellä koronakriisiä, että omat digitaaliset palvelumme kaipaavat pikaisesti kokonaisvaltaista uudistusta. Digikumppanimme uudisti verkkopalvelumme ulkoasua, käytettävyyttä ja saavutettavuutta nostaen sen viestinnällistä vaikuttavuutta ja merkitystä eri kohderyhmille."

-- Anna Storm, Viestintä- ja kehitysjohtaja, Palta ry.

Näytä referenssi

ReferenssiMerikeskus Vellamon sovellukset ja Vellamo-kanava

"Projekti sujui suunnitelmien mukaan ja oli hieno osoitus eri ammattikuntien ja osaamisten kohtaamisesta, kun Merikeskus Vellamon tutkijoilla oli substanssiosaaminen ja Pixels puolestaan toteutti puitteet aiheiden digitaaliselle esitystavalle."

-- Elina Pylsy-Komppa

Näytä referenssi

ReferenssiIntegratan WooCommerce-kauppa Shoppaamo

"Halusimme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia HR-kokonaisuuksia verkosta helposti. Projektissa tehtiin pioneerityötä, sillä benchmarkia ei ollut. Kelpo kauppa oli kasassa parissa kuukaudessa. Tilauksia on tullut ja parhaillaan keräämme kehitysoppeja MVP-versiosta."

-- Heidi Heinonen

Näytä referenssi

ReferenssiSYL:n WordPress-verkkosivut

"Kiitos Pixels sujuvasta yhteistyöstä!"

-- Siiri Nousiainen

Näytä referenssi

ReferenssiTuomarointikone™ React-sovellus

"Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui suunnitellusti. Käyttökokemuksen suunnittelu, visuaalisen ilmeen löytäminen ja toteuttaminen sekä tekninen toteutus sujui luvatulla tavalla osaavan kumppanin kanssa. Pixelsin tapa ohjata työtä on systemaattinen ja selkeyteen ohjaava. Luovuus vs. systemaattisuus joutuu joskus väistämättä hankaukseen mutta hyvin ja oikein hoidettuna siitäkin syntyy.."

-- Tomas Westerholm

Näytä referenssi

ReferenssiArterin verkkosivu-uudistus WordPressillä

"Tavoitteenamme oli luoda selkeä ja joustava sivustoalusta, joka tukee markkinoinnin tekemistä. Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui pääosin hyvin. Lopputuloksena saatiin niin käyttäjäkokemukseltaan, visuaaliselta ilmeeltään kuin tekniseltä toteutukseltaankin paremmat nettisivut Arterille. Olemme erityisen tyytyväisiä uudistuneeseen ja raikkaampaan ulkoasuun."

-- Noora Lehtinen

Näytä referenssi

ReferenssiWeup-ilmakartta™ React-sovellus

"Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui suunnitellusti. Käyttökokemuksen suunnittelu, visuaalisen ilmeen löytäminen ja toteuttaminen sekä tekninen toteutus sujui luvatulla tavalla osaavan kumppanin kanssa. Pixelsin tapa ohjata työtä on systemaattiinen ja selkeyteen ohjaava."

-- Tomas Westerlund, digijohtaja, osakas @ Tietoa Finland

Näytä referenssi

ReferenssiAutoklinikan WordPress-verkkosivut

"Yhteistyö Pixelsin kanssa sujui saumattomasti ja kommunikointi pelasi hyvin. Teknisen toteutuksen ohella Pixelsi tarjosi meille tukea myös käytettävyyteen sekä visuaalisen puolen ratkaisuihin."

-- Heli Avikainen

Näytä referenssi

ReferenssiViipuri portaali

"Olimme todella tyytyväisiä Pixelsin kanssa toimimiseen ja ylipäätään kaikki asiakastapaamiset ovat olleet todella positiivia kokemuksia. Teidän tapa tehdä ja suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa oli varsinkin henkilökohtaisesti erittäin mukava kokemus."

-- Sanna Supponen

Näytä referenssi

ReferenssiEuropean Youth Parliament WordPress-sivustouudistus

"Even though there were some delays from both sides, there was always some flexibility and everyone was super nice. In particular I enjoyed the way the project was managed in terms of communication!"

-- Maiju Tuomainen

Näytä referenssi

ReferenssiNeuroLeadership Group WordPress-sivut

"Thanks a lot for this project! It was effective and smooth to work as a team. ☺"

-- Eeva-Maria Poutanen

Näytä referenssi

ReferenssiEnkoran uusi brändi-identiteetti sekä WordPress-sivusto

"Great project and nice work from you guys. You handled the project from start to finish very professionally even though we were not the easiest clients ;) You followed the agreed process and timeline but were flexible enough to adjust where it was needed."

-- Anton Goutsoul

Näytä referenssi

ReferenssiViestintätoimisto Drum WordPress-verkkosivut

"Things I really liked about this project: 1) Your general attitude: staying positive and finding ways to sort things out whenever there was a problem. 2) All F2F meetings. The UX workshop was really eye-opening, and it was also a good idea to book a F2F session with you guys to get the content input phase started. 3) The weekly recap mails - this is a really good practice that we should probably.."

-- Riikka Nuutinen

Näytä referenssi

ReferenssiNettisivut: Blueprint Genetics

"Fresh thinking, great creativity, warm and fun atmosphere. Very happy as a client and can strongly recommend Pixels as a partner!"

-- Sofia Frisk, Marketing Director, Blueprint Genetics

Näytä referenssi

ReferenssiResponsiiviset nettisivut Amos Andersonin taidemuseo

"Pixelsin kanssa yhteistyö sujui loistavasti. Heillä on osaava ja superhauska porukka, joka ehdottaa proaktiivisesti ratkaisuja. Toivottavasti pääsemme tekemään jatkossakin töitä yhdessä!"

-- Annika Järvelin, strateginen suunnittelija

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Kaimana kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kaimana:n referenssit

Kaimana:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia