ZenRobotics Ltd-Verkkoyhteys liiketoiminnan keskiössä

Tilaaja: ZenRobotics Ltd

Ajankohta: 2012 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jouni Seppänen

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Myynti, Tietohallinto, Ketterät menetelmät, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Google, Linux, Windows, IT, Julkishallinto, Media, Telekommunikaatio, Laitteet, Toteutustyö, asiakaspalvelu, internetpalvelut, internetyhteys, valokuituyhteys

post_image

ZenRobotics Ltd on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka on tuonut markkinoille ensimmäisenä maailmassa robotteja hyödyntävän jätteenlajittelujärjestelmän. Yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Hollannissa, Sveitsissä ja Japanissa.
ZenRobotics sai alkunsa Aalto-yliopiston tutkimusprojektista, jossa tutkittiin robotteja ja oppimista. Tutkimustyön edetessä kävi selväksi, että tuloksista on mahdollista luoda kaupallisia sovelluksia.
Lajittelujärjestelmä perustuu koneoppimiseen. Robotit pystyvät erottelemaan rakennus- ja purkujätteestä mm. puun, kiven, muovin ja metallin. Tunnistus on niin tarkka, että esimerkiksi kivijäte voidaan vielä erotella laadun mukaan, kuten luonnonkivet, tiilet ja betoni. Robotteja voidaan kouluttaa jatkuvasti tarkempaan lajitteluun.
Yritys tarvitsi nopean ja toimintavarman verkkoyhteyden järjestelmän hallintaan.


https://www.youtube.com/watch?v=RsnVm063Zfs

Miksi yrityksenne valitsi S1 Networksin valokuituyhteyden, Principal Developer Jouni Seppänen, ZenRobotics Ltd?

”Eri puolilla sijaitsevista jätteenlajitteluroboteista kerätään koko ajan dataa, tiedot tallennetaan ja järjestelmään tehdään ohjelmistopäivityksiä. Lisäksi meillä on valvontakamerayhteys kaikkiin pisteisiin. Verkkoyhteyden on oltava aina toimintavarma ja nopea. Otimme käyttöömme joulukuussa 2012 S1 Networksin toimittaman 100M/100M -valokuituyhteyden. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä valintaamme.”

Kolme vuotta myöhemmin toimittajan asiakaspalvelu huomasi ZenRoboticsin kasvaneen tiedonsiirtotarpeen ja ehdotti valokuituyhteyden päivittämistä nopeammaksi, 200/200M -yhteydeksi.

”Päivitimme verkkoyhteyden suuremmalle nopeudelle – kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua”, ylistää Seppänen.

Suosittelija:

kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua”, ylistää Seppänen.

Jouni Seppänen- Principal Developer

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta