YTK:n BI -arkkitehtuuri esiselvitys

Tilaaja: Yleinen Työttömyyskassa - YTK

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Petri Räsänen

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Tietohallinto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Yritysarkkitehtuuri, tiedonhallinta, analytiikkaratkaisu, arkkitehtuurisuunnittelu

post_image

Yleinen Työttömyyskassa YTK:n tehtävänä on ansioturvan järjestäminen työttömänä oleville jäsenille. Jo yli 380 000 suomalaista palkansaajaa on valinnut YTK:n työttömyysturvansa hoitajaksi, joka kuvastaa sitä, että YTK on oikealla asialla. YTK on vakavarainen toimija ja hallinnon tehokkuus on tärkeää, jotta haastavassakin työllisyystilanteessa YTK pystyy pitämään jäsenmaksun mahdollisimman edullisena.

YTK pyrkii olemaan mukana teknologian kehityksessä ja hyödyntää teknologian kehitystä omien jäsenten palvelussa ja omassa työssään. Tähän liittyen YTK aloitti keväällä 2016 hankkeeen, minkä tavoitteena on luoda YTK:lle yhtenäinen, kattava ja helppokäyttöinen raportointi- ja analysointiratkaisu, jota hyödynnettäisiin aina johdon raportoinnista ja talousraportoinnista koko henkilökuntaa koskevien asioiden raportointiin.

YTK haki hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kokenutta osaajaa, joka pystyisi antamaan YTK:lle suuntaviivat sekä lyhyen että pitkän aikavälin ratkaisuksi – sekä teknologian että toteutuksen osalta. Invenco valittiiin tämän, työpajoista ja haastatteluista koostuvan, kokonaisuuden kumppaniksi.


Suosittelija:

”Olen tyytyväinen Invencon osaamiseen ja siihen, että konsultti pystyi lyhyissä työpajoissa kaivamaan meille olennaiset ja tärkeät asiat esiin. Mielestäni tämä konsultaatio antaa meille hyvät suuntaviivat lähteä kehittämään meille sopivaa ratkaisua eteenpäin. Suosittelen!”

Auli Hänninen, Toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Invenco Oy:lta