Yrjö ja Hanna Kodit verkkopalvelu

Tilaaja: Yrjö ja Hanna Kodit

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Google, Julkaisujärjestelmä CMS, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Suunnittelimme visuaalisesti houkuttelevan, tyylikkään ja modernin responsiivisen sivuston hyödyntäen uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän uusia, innovatiivisia ominaisuuksia. Lisäksi toteutimme aiemmin tekemämme yritysilmeen pohjalta tarvittavat esitemateriaalit palvelukotien markkinointiin.

Yrjö ja Hanna -säätiö, Yrjö & Hanna Oy. Vanhusten, vammaisten ja muiden päivittäisissä toiminnoissa apua tarvitsevien hyvinvointia ja merkityksellistä elämää edistävä yleishyödyllinen järjestö ja sen palvelutoiminnasta vastaava osakeyhtiö. Aktiivista toimintaa valtakunnallisesti yhdellätoista eri paikkakunnalla.

eAdmin 5-järjestelmän avulla asiakas voi itse hallita helposti mm. sivuston kautta tapahtuvaa rekrytointiaan sekä seurata ja kehittää sivustoaan uuden järjestelmän käytönseuranta- ja analytiikkatyökaluilla.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Sisältönosteiden ja pikalinkkien hallinta
  • Sähköisten lomakkeiden hallinta
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Yritysilme, käyntikortit, mainoskortit (2009)
  • Markkinointiesitteet
  • Valokuvauspalvelu

Tutustu sivustoon osoitteessa: www.yrjojahanna.fi

Suosittelija:

Uudistimme Yrjö ja Hanna Kotien verkkopalvelun keväällä 2014 pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme kanssa ja saimme Verkkovaraanilta sen mitä tilasimme ja aikataulut pitivät sovitusti. Olemme olleet sivuihin todella tyytyväisiä, ylläpito on ollut helppoa ja sivuista on tullut positiivista palautetta. Myös toteutetut esitteet ja muut painotuotteet ovat olleet todella laadukkaita.

Sirkku Rannikko, Kehittämiskoordinaattori

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta