Yrityksen toiminta hallintaan yhdellä järjestelmällä

Tilaaja: Lahden Putkihuolto Oy

Tagit: BI ja raportointi, HR, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Koulutus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Talotekniikka, LVIS, Adminet

post_image

Lahden Putkihuolto Oy:ssä elettiin jännittäviä aikoja toukokuussa 2014, kun Adminettiä otettiin käyttöön. Aiempien huonojen kokemusten vuoksi järjestelmän vaihto pelotti, mutta se sujuikin lopulta erittäin hyvin. 


Adminetistä saatiin apua niin työtilausten hallintaan, laskujen käsittelyyn kuin seurantaan. Toimitusjohtaja Jari Kallijärvi kuvailee muutamia suurimpia hyötyjä tarkemmin:

1. Aikaa oikeisiin asioihin

– Sekä myynti- että ostolaskujen käsittely on nopeutunut ja se on tuonut meille lisää aikaa. Ei me edelleenkään vietetä päiviämme kahvitellen, mutta esimerkiksi keskuksesta ja ostolaskuista vastaava henkilö on nyt ottanut myös varastotoiminnot haltuun, kun aikaa on enemmän oikeisiin asioihin. On tämä resursseja vapauttanut.

2. Yrityksen tilannetta voi seurata reaaliajassa

– Aiemmin urakan onnistumisen näki vasta, kun se oli jo päättynyt. Nyt tieto on heti saatavilla. 

– Minua kiinnostaa viikoittaisten talousraporttien lisäksi erityisesti kassatilanteen
seuraaminen
. Ruudulla näkyy kaikki pankit ja näen helposti missä mennään, paljonko ostolaskuja lähtee minäkin päivänä tai mitä ensi viikolla tapahtuu. Se on aika hienoa, että kassatilanteen näkee niin nopeasti.


3. Työtilausprosessi sujuvaksi

– Ennen meillä oli käytössä paperiset tuntikortit ja nyt pojat täyttävät tunnit sähköisesti järjestelmään. Se vähentää työtä ihan hirveän paljon, kun tunnit menevät suoraan tilaukselle.

4. Vauhtia ja varmuutta laskutukseen

– Adminet on nopeuttanut työtilausten laskutusta. Jos tänään tehdään huoltokeikka, lasku lähtee viimeistään huomenna.

Jos aiemmin tilasin asiakkaalle vaikka varaajan suoraan kotipihaan ja asentaja meni laittamaan sitä paikoilleen, hän ei välttämättä muistanut merkata tuotetta työmääräimelle, kun ei ollut itse vienyt sitä mukanaan. Välillä puuttuvat tavarat huomattiin toimistolla,
mutta helposti niitä jäi myös laskuttamatta. Adminet on selkeästi pienentänyt meillä tavarahävikkiä ja varmistanut tavaroiden laskutuksen.

Lue lisää >>

Suosittelija:

"Adminet tuli kokonaisuudessaan niin helpoksi, ettemme harkinneetkaan muita vaihtoehtoja."

Toimitusjohtaja Jari Kallijärvi

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta