Yle Uutisvahti

Tilaaja: Heli Savola

Ajankohta: 2013 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: anu-kaisa.jaaskelainen@qvik.fi

Tagit: iOS, Android, Windows Phone, Viestintä, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Mobiilikehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima, Valmisohjelmisto, Julkishallinto, Media, Laitteet

post_image

Yle Uutiset halusi ensimmäisen mobiilisovelluksensa olevan jotain ainutlaatuista – sellaista, mitä ei saisi aikaan pelkällä verkkosivulla. Erityisesti haluttiin palvella innokkaita mobiilipalveluiden käyttäjiä, joita Ylen perinteiset kanavat eivät välttämättä tavoita. Toisaalta haluttiin toteuttaa niin helppokäyttöinen palvelu, että ensimmäistä älypuhelintaan hankkiva puoli yhdeksän uutisten vakiokatsojakin ottaisi sen omakseen.

Ylen, Qvikin (front) ja Reaktorin (back) yhteistyön hedelmänä syntyi Uutisvahti-palvelu, jonka uutisvirta personoituu käyttäjän painotusten ja lukuhistorian mukaan. Välttämättä uutisia ei tarvitse käydä lukemassa lainkaan: palvelu pitää vahtia taustalla ja kertoo push-ilmoituksella, kun jotain käyttäjää kiinnostavaa on tapahtunut. Monipuolinen ja tehokas uutistyökalu paketoitiin onnistuneesti herkulliseen ja helposti omaksuttavaan kuoreen.


http://qvik.fi/portfolios/yle-uutisvahti/

http://yle.fi/yleisradio/ajankohtaista/ylen-uutisvahti-hakee-ja-suosittelee-uutiset-kayttajalleen

Pinterest

Muita julkaisuja Qvik Oy:lta