Yhteisöllinen oppiminen

Olemme jo vuodesta 2010 tehneet yhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa työvoimapoliittisissa koulutuksissa. Meillä on koulutuksissa valmentava työote ja ‘tekemällä oppii’ -asenne. Nämä yhdistettynä akateemiseen maailmaan, syntyy maailman parasta osaamisen siirtoa ja uusia työllistymisen mahdollisuuksia, joko oman yrittämisen tai ansiotyön kautta. Tähänkin meillä on tarjota useita eri polkuja. Jokaisen tilanne käydään dialogin kautta läpi koulutuksen aikana ja tarjotaan erilaisia kehittymispolkuja omaan elämään.

Koulutuksissamme käytetään 20/80 -sääntöä. 20% perinteistä akateemista koulutussisältöä ja 80% Somean sisältöjä, digitalisaation tuulissa. Koulutuksen sisällöt koostuvat huippuammattilaisten päivistä, tekemällä oppimisesta ja vertaisoppimisesta. Jokainen oppija tuo oman osaamisensa ja opitaan toinen toisiltamme. “Opettaja on edelläkäyvä oppija”. Kouluttajan tehtävä on saada oppimisen orkesteri soimaan.

Perjantaina 14.2. on viimeinen hakupäivä seuraavaan koulutukseen – 2014 Kansainvälisen verkkoliiketoiminnan osaaja (nro 650396) eli vielä ehtii hakemaan. Tulossa hieno koulutus. Resepti:

  • 20% akateemisia sisältöjä, muutama proffa
  • myynti ja markkinointi digitalisoituvassa toimintaympäristössä
  • verkkokauppa a:sta öölantiin.
  • yrittäjyys, dialogi, verkostot
  • tekniikka ja työkalut haltuun
  • vierailijat (yritykset, yrittäjät, viranomaiset)
  • parhaat kouluttajat
  • tekemällä oppiminen, omat hiekkalaatikot ja projektit
  • oikeat esimerkit, oikeat tyypit ja oikeita mahdollisuuksia
Lisätietoa myös yhteistyökumppani Synergosin sivulta.

Bloggaus Yhteisöllinen oppiminen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Somea Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Somea Oy:lta

Referenssi Tietoalan rekrytointitapahtuma 6.4.2016

RecruIT Tampere –tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa Pirkanmaan ICT-alan yritysten ja osaajien kohtaamispaikkana. Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +21 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Sisällönhallinta, Webkehitys, Google, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Wordpress, IoT, PHP, Javascript, Java, jquery

Bloggaus Somea Oy

Somea on yhteiskunnallinen, arvopohjaltaan asiakaslähtöinen yritys, jonka tavoitteena on toimia vastuullisesti mahdollisimman Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, +46 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Julkaisujärjestelmä CMS, Google, Open source, Linux, Microsoft, IBM, Asiantuntijapalvelut, IT, Koulutusala, Media, Telekommunikaatio, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Sidosryhmä, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, verkkokauppa, Verkkokaupan modernisointi, Verkkokauppakoulutus, Aikuiskoulutus, Asiakkuudenhallinta, Backend, business partner, cloud computing, Asiakasrekisterit, asiakasymmärrys, asiakaspalvelu, asiakaskokemus, analytics, Digitaalinen brändisuunnittelu, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen liiketoiminta, Ajanvaraus, Avoin lähdekoodi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana