Yhteenveto asiakkaistamme

Gordionin henkilöstöllä on monipuolinen ja syvällinen kokemus johtamisen tietojärjestelmien sekä liiketoiminnan ohjauksen menettelytapojen kehittämisestä – aina vuodesta 1988!

Asiakkaamme ovat mitä erilaisimmilta toimialoilta ja kooltaan pienistä suuriin, yhteisenä nimittäjänä tyytyväisyys Primavistaan ja palveluumme sekä pitkäkestoiseksi muodostunut kumppanuus kanssamme. Kysy heiltä!

Asiakkaidemme koko vaihtelee Nordic Morningin (ent. Edita), Sinebrychoffin ja NCC Suomi Oy:n kaltaisista suuryrityksistä aina pieniin pk-sektorin yrityksiin. Asiakkaistamme useat, kuten Logicor (ent. Certeum), Fredman Group (ent. Eskimo), Med Group, K-Market (ent. Suomen Lähikauppa) ja YH Kodit, käyttävät Primavista-järjestelmää ERP-toiminnanohjausjärjestelmänsä tehostajana. Muita tyytyväisiä ja siksi pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. E.Hartikainen, Hollming, Invalidisäätiö, Niemi Palvelut, Panda, Peikko Group, Pontos, Restel, Sairaala Orton, Steveco, Suomen Urheiluopisto, Tamtron Group, Tradeka-Yhtiöt, Treston Group, Versowood Group, Viestintävirasto ja Vitabalans.

Tämä kertoo Primavistan sopivuudesta toimialasta ja koosta riippumatta. Voimme ylpeinä todeta, että monet asiakkaistamme ovat luottaneet osaamiseemme jo yli 20:n vuoden ajan.

Referenssi Yhteenveto asiakkaistamme
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Gordion-talousohjaus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana