Yhden toimijan kanssa säästöjä ja synergiaa

Tilaaja: Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Hannu K. Mattila, toimitusjohtaja, Tamico Oy, puhelin 029 090 2260, hannu.k.mattila@tamico.fi

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, It-infrapalvelut, Integraatiot, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoliikennepalvelut, Microsoft, Kauppa, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Laitteet, Valmisohjelmisto, Visma Business, HP

post_image

Ilmapallokeskuksen toiminnanohjausjärjestelmän uudistamisen yhteydessä haluttiin päivittää kaikki tietotekniset ratkaisut vastaamaan nykytarpeita. Yhteistyökumppaniksi valittiin Tamico ja HP:n pitkän elinkaaren laitteet.

Kokonaiskuva ja toimintavarmuus hallussa


Yhdessä Tamicon kanssa tehtiin kolmivuotinen kehityssuunnitelma, jota varten käytiin läpi tietoliikenneratkaisut, laitteistotarpeet ja infrastruktuuri. Toiminnanohjausjärjestelmän ohella muutoksessa huomioitiin koko laitekannan hallinta, ohjelmien ylläpidot, tukipalvelut, lisenssit ja käyttöoikeudet.

Kokonaisuus on poikkeuksellisen hyvin hallussa, sillä Tamico hoitaa yhteydet myös muihin toimijoihin sekä heidän järjestelmiensä sovittamisen systeemiin. ”Tämä helpottaa asiakkaan arkea huomattavasti ja varmistaa, että kaikki palaset sopivat yhteen”, painottaa toimitusjohtaja Hannu K. Mattila Tamicolta.

Lue lisää 

Suosittelija:

Halusimme, että meillä on vain yksi ehdottoman luotettava toimittaja, joka vastaa kokonaisuudesta ja jolla on vankka osaaminen meille tärkeillä ydinalueilla.

Jonna Nieminen, johtaja, Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Tamico Oy:lta