YES-keskus kohtaamisportaali

Tilaaja: Valtakunnallinen YES ry

Tagit: Viestintä, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Open source, Linux, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

YES on yrittäjyyskasvatuksen palvelu opettajille. Se tarjoaa koulutusta, työkaluja yrittäjyyden kehittämiseen koulussa ja tukea koulu-yritysyhteistyöhön.

YES:n toiminta vahvistaa valtakunnallisia opetushallituksen asettamia yrittäjyyskasvatuksen linjauksia. YES tukee suomalaista yrittäjyyskasvatustyötä yhdessä yhteiskunnan muiden yrittäjyyskasvatustoimijoiden kanssa.

YES-keskukselle täysin uusi verkkopalvelu

YES-keskus halusi uudistaa verkkosivustonsa, joka palvelee paitsi valtakunnallisia tarpeita, myös paikallisten aluejärjestöjen tarpeita. Sivusto on toteutettu WordPressin multisite ominaisuuden kanssa ja jokainen alijärjestö pääsee muokkaamaan omaa alisivuaan ja valtakunnallinen ylläpito kaikkea sisältöä.

WordPress multisite on erittäin toimiva ratkaisu, kun halutaan keskittää ylläpito, mutta toisaalta rajoittaa eri käyttäjäryhmien osalta pääsyä. Käyttöliittymä on toteutettu responsiivisesti, joten sivustoa voidaan selailla myös tableteilla ja älypuhelimilla.

Tutustu YES-keskuksen verkkosivustoon.

Suosittelija:

Sofokuksen rooli oli erityisesti kehitysvaiheessa hirveän tärkeää. Sofokuksella riitti kokemusta ja saimme paljon hyviä vinkkejä ja ideoita siitä, miten tällainen sivusto kannattaa rakentaa.

Sanna Lehtonen

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta