WorkPowerin toimintaprosessit uudelle tasolle ValueFramen avulla

post_image

WorkPower Henkilöstöpalvelut on ensimmäisiä ValueFramen henkilöstövuokraustoimialalle suunnatun toiminnanohjausjärjestelmän hyödyntäjiä. Aiemmin henkilöstövuokrausyritykset ovat joutuneet käyttämään useita järjestelmiä liiketoimintansa hallinnassa. Alan haasteita toiminnanohjausjärjestelmälle ovat erityisesti nopeasyklisyys ja monipuolisuus. Toisaalta loppuasiakkaan luona tapahtuvan työn seuranta ja hallinta, toisaalta esimerkiksi rekrytointitietojen valtava määrä asettavat tietojärjestelmille vaatimuksia, joita muilla toimialoilla ei ole. WorkPower halusi päästä tästä sekamelskasta eroon ValueFramen avulla.

WorkPowerin toiminta kasvoi perustamisestaan saakka vahvasti aina vuoteen 2008, jolloin kasvuvauhdin tuloksena heräsi tarve toiminnanohjausjärjestelmän hankinnalle.

”Toiminnan kasvaessa näihin mittasuhteisiin emme kokeneet järkeväksi lähteä räätälöimään omaa vanhaa järjestelmäämme, vaan lähdimme hakemaan ratkaisua kokonaisuuden hallintaan ulkopuoliselta tarjoajalta. Kilpailutimme 3-4 eri järjestelmätarjoajaa, ja ValueFramen ratkaisu tarjosi kaiken, mitä halusimmekin. Mahdollisuus integroida toiminnanohjausjärjestelmä taloushallintoon oli yksi keskeisistä vaatimuksistamme”, kuvailee WorkPowerin toimitusjohtaja Teemu Niemenmaa.

Kasvu asetti vaatimuksia kokonaisuuden hallintaan

WorkPower korvasi aiemman toiminnanohjausjärjestelmänsä ja taloushallinnon järjestelmän ValueFramen ja Aditron talousohjauksen yhteisellä toteutuksella. Yrityksessä on käytössä myös ValueFramen rekrytointitoiminnallisuus, joka toi merkittävää parannusta verrattuna aiemman järjestelmän vastaavaan ominaisuuteen.

”Aiemmin tiedonsiirto järjestelmien välillä oli vaikeaa, ja 700 työntekijän ja yli 2000 hakemuksen hallinta vaati paljon aikaa ja vaivaa. ValueFramen käyttöönoton myötä hallinnolliset kulut vähenivät, ja eri toimintojen laatu nousi entistä paremmaksi, kun virheellisten tietojen määrä väheni”, Niemenmaa toteaa. ”Liiketoimintamme kannalta on myös olennaista, että voimme nyt entistä pidemmällä aikavälillä suunnitella, millaisia projekteja on tulossa, ja millaista työvoimaa niihin tarvitaan”, hän jatkaa.

Toimintaprosessit sähköiseen muotoon

WorkPowerin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla eri puolilla Suomea, ja yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 20 ValueFrame-käyttäjää. Jatkossa vuokratyöläiset syöttävät tehdyt tunnit suoraan järjestelmään, jolloin sen käyttäjämäärä WorkPowerilla nousee yli 300 henkilöön.

”Toiminnanohjausjärjestelmän avulla pyrimme saattamaan koko toimintaprosessin sähköiseen muotoon aina rekrytointiprosessista laskutukseen asti. Tähänastiset kokemukset ValueFramesta ovat positiivisia. Järjestelmä on täyttänyt sille asetetut vaatimukset, ja olemme erittäin tyytyväisiä”.

Referenssi WorkPowerin toimintaprosessit uudelle tasolle ValueFramen avulla
Tilaaja: WorkPower Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Teemu Niemenmaa
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!