Wauwaa

Tilaaja: Wauwaa

Ajankohta: 2012 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Hankinta, Logistiikka, Verkkokaupparatkaisut, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Arkkitehtuuri, Maksaminen, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Ohjelmisto, Markkinointiautomaatio, Drupal

post_image

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Wauwaan verkkopalvelun ja –kaupan avaimet käteen –periaatteella. Wauwaa tarjoaa monipuolista sisältöä, kuten blogikirjoituksia, videoita ja tuote-esittelyjä, pienten lasten vanhemmille ja lasta odottaville pariskunnille. 


Wauwaan liiketoimintamallina on kerätä yhteisöä kiinnostavan sisällön avulla ja myydä tälle yhteisölle kampanjoina pienten lasten arkeen liittyviä tavaroita ja vaatteita suurina erinä edulliseen hintaan. 

Palvelu on toteutettu Drupalilla ja verkkokauppakomponentit Drupal Commercella. Olemme toimittaneet Drupal-järjestelmän lisäksi myös markkinointiautomaatiopalvelun Wauwaalle.


Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/wauwaa

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta