Vuoden Positiivisin Tamperelainen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Vuoden Positiivisin Tamperelainen on kilpailu, jossa kansa äänestää henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka uskoo positiivisuuden voimaan ja luo saavutuksillaan iloisuutta ja energiaa ympärilleen ja kannustaa muita onnistumaan vahvuuksiensa avulla.

Suomen Nuorkauppakamarit ry sekä Positiivarit Oy yhdessä valitsevat ja palkitsevat kunniamaininnalla vuosittain Vuoden Positiivisimman Suomalaisen. Ennen kansallista valintaa Nuorkauppakamarit ympäri Suomea järjestävät kilpailun, jossa palkitsevat alueellisesti positiivisimman. Tampereella järjestäjänä on Tammerkosken Nuorkauppakamari. Kunniamaininnan saajat palkitaan kunniakirjalla sekä kajaanilaisen kuvanveistäjän Esko Määtän suunnittelemalla patsaalla.

Valinnan tarkoituksena on yhteiskunnan haasteiden, maailman taloustilanteen ja muun epävarmuuden keskellä herättää suomalaiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet, valaa uskoa tulevaisuuteen sekä ennen kaikkea palkita onnistumista.

Valinnan kohteena voi olla henkilö, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti esimerkiksi merkittävillä saavutuksilla, auttanut muita onnistumaan, pitkäjänteisellä työllä tai on muuten osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.

Lisää valtakunnallisesta kilpailusta vps.positiivarit.fi

Kilpailu Tampereella 2015

Kilpailun raati on valinnut seitsemän (7) ehdokasta, joiden julkaiseminen on 11.6.2015. Voit äänestää seitsemästä ehdokkaasta omaa suosikkia tai ehdottaa vapaavalintaista henkilöä, yritystä tai yhteisöä. Äänestysaika on 11.6.-9.7.2015. Kaikkien äänestäjien kesken arvomme yllätyspalkintoina Keskon lahjakortteja.

Vuoden Positiivisin Tamperelainen 2015 -kilpailun voittaja julkistetaan Kukkaisviikolla perjantaina 31.7. Kukkaistorin Kukkaislavalla. Tervetuloa!


http://positiivisin.fi/
Pinterest

Muita julkaisuja Flockler:lta