VR Verstas -intranet jatkaa kehittymistä

post_image

Nykyajan intranet on enemmän kuin viestinnällinen portaali: se on palvelukokonaisuus, joka kytkee eri työkalut yhteen ja auttaa työntekijöitä tekemään työnsä paremmin. Jatkuvan kehittymisen ja käytön tukemisen avulla intraneteihin voidaan lisätä uusia toimintoja tarpeen mukaan ja sitä kautta kokonaishyödyistä saadaan entistä parempia.

VR Verstas jatkaa kehittymistä

Asiakkaamme VR Groupin intranet Verstas voitti Vuoden Paras Intranet -kilpailun tänä vuonna. Yhteistyöhön ja keskusteluun painottuva Verstas tarjoaa kaikille VR:läisille mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhdessä yritystä ja työpaikkaa, joka pystyy vastaamaan nykypäivän haasteisiin kiihtyvän muutoksen ja kiristyvän kilpailun maailmassa. Yhdessä konseptoitu ja toteutettu Verstas on pitkäjänteisen kumppanuuden tulos.

Verstas rikkoo monipuolisuudessaan perinteisen intranetin rajat. Se on nykypäivän Intranet myös siinä mielessä, ettei sen kehitys pysähtynyt projektin päätöskokoukseen. Pilvipohjaisena toteutuksena Verstas saa uusia ominaisuuksia joka kerta, kun O365 kehittyy ja tuo niitä käyttäjille. Tämän lisäksi VR seuraa kanssamme tarkasti sitä, mitä kaikkea uutta O365 tulee tarjoamaan: nyt, huomenna ja tulevaisuudessa. Tärkeää onkin, miten uudet toiminnot ja muutokset tulevat vaikuttamaan Verstaan käyttäjän arkeen ja kuinka muutoksesta viestitään ajoissa. Uusia piirteitä koekäytetään ennakkoympäristössä, jolloin tiedetään miten käyttäjiä pitää kouluttaa ennakkoon ja miten uusista työkaluista saadaan paras hyöty heti.

Palveluista ja toiminnoista työkaluiksi arkeen

O365 ja Azure tarjoavat paljon erilaisia palveluita, kuten PowerAppsin, Flown ja PowerBIn, jos vain muutama on mainittava. Näistä yhdessä asiakkaan kanssa innovoimalla löydetään sopivimmat työkalut ja tarkoitukset kehittyvään intranetiin. VR on ottamassa sisäisessä uutisoinnissa käyttöön mm. Swayn näyttävänä artikkelien julkaisutyökaluna. Harvoin digitaalinenkaan henkilöstölehti on näin hyvin ajan tasalla! Käyttäjiä ei pidä hukuttaa uusien työkalujen paljouteen tai teknologianäppäryyteen, vaan jokaiselle on oltava tarkoituksensa sekä tarinansa, jolloin käyttäjien on helppoa omaksua ne käyttöönsä. Vastausten löytäminen kysymykseen "Mitä hyötyä siitä on minulle?" luo hyvän pohjan kasvattaa muutoskyvykkyyttä ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia.

Parasta Intranetiä on upeaa olla kehittämässä aktiivisen asiakkaan kanssa entistä paremmaksi!

Suosittelija:

Verstaan lähtökohtana ovat käyttäjät ja jatkuva kehittäminen. Verstas tarjoaa kaikille VR:läisille mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhdessä 154-vuotiaasta VR:stä yritystä ja työpaikkaa, joka pystyy vastaamaan nykypäivän haasteisiin niin asiakkaiden palvelussa kuin työnantajanakin. Koko hankkeen ajan on kiinnitetty erityistä huomiota uusien toimintatapojen käyttöönottoon ja omaksumiseen, ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittäminen onkin noussut keskeiseksi teemaksi kehitettäessä pilvipalvelujen keskiössä olevaa sosiaalista intranetiä.

Sanna Keränen

Referenssi VR Verstas -intranet jatkaa kehittymistä
Tilaaja: VR
Ajankohta:2015 - 2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
Vesa Nopanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Viestintä
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Webkehitys
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Konsultointi
Toteutustyö
Microsoft
O365 Yammer Sharepoint
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Innofactor Oyj:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua