VR.FI -verkkopalvelu

Tilaaja: VR

Tagit: Oracle, html5, jquery, oracle webcenter sites, Responsive design, CSS 3

post_image

Attido toteutti VR-Yhtymälle VR.fi -verkkopalvelun uudistuksen. Uudistuksen keskeisenä tavoitteena oli paremman palvelun ja käytettävyyden ohella mahdollistaa uudenlaisia myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja. Uuden verkkopalvelun avulla asiakkaille voidaan tarjota personoitua sisältöä, kuten esimerkiksi Veturi-asiakkaille tietyn vakioreitin tarjouksia. Verkkopalvelussa tullaan myös näkemään aiempaa enemmän kolmansien osapuolten ja yhteistyökumppanien tarjouksia.

Attido vastasi projektissa verkkopalvelun sovelluskerroksen kehittämisestä. Julkaisualustan asennuksista ja konesalipalveluista vastasi Nebula Oy.
Projektin kuvaus

Verkkopalvelu toteutettiin Oracle WebCenter Sites –teknologiaa hyödyntäen. Julkaisualustana WebCenter Sites vastasi hyvin VR:n tarpeisiin: teknologia mahdollistaa monipuolisen ja joustavan sisällön julkaisun, sisällön personoinnin sekä integraatiot taustajärjestelmiin.

VR:n verkkopalvelu rakennettiin responsiivisen designin mukaisesti, joka mahdollistaa palvelun vaivattoman käytön myös kännykällä ja tabletilla. Käytettävyyden ohella toteutuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota saavutettavuuteen, mm. huomioimalla näkövammaisten erityistarpeet palvelun käytössä.
Lopputulos

Haastava projekti onnistui hyvin ja VR:llä uudistuksen lopputulokseen ollaan tyytyväisiä. Uudistettu verkkopalvelu on toiminut luotettavasti, eikä ongelmia ole havaittu. Myös asiakkaiden palaute on ollut erittäin positiivista.
Käytetyt teknologiat

Oracle Webcenter Sites
Responsive design
HTML5
CSS 3
jQuery

http://www.attido.com/menestystarinat/vr-fi/

Pinterest

Muita julkaisuja Attido Oy:lta