Voimaharjoittelu.fi: esimerkillinen sisällöntuotanto yhdistettynä tehokkaaseen verkkokauppaan

Tilaaja: SS Power Oy

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Sakari Selkäinaho

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Graafinen suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Verkkokauppaohjelmisto, ProsperCart, verkkokaupparatkaisu, liiketoimintaohjelmisto, responsiivinen

post_image

Suomessa ja pitkin ulkomaitakin tutuksi tulleen voimailija, tietokirjailija ja blogisti Sakari Selkäinahon verkkokauppa on voimalijoiden referenssipaikka. Tässä on hyvä esimerkki, kuinka trafiikkia saadaan kauppaan laadukkaan sisällön avulla. Poikkeuksellisesti etusivuna toimii blogi ja kauppaan mennäänkin sisältö edellä, samalla hakukonenäkyvyyteen saadaan valtavasti synergiaa blogeista.


Sisältövaikutteinen myynti jatkuu itse verkkokaupassa, jossa tuotteiden suosittelu on korkeassa roolissa. Kaupassa on paljon voimailualan tunnettujen kärkinimien arvosteluja tuotteista, mikä indikoi tavallisellekin ostajalle, mikä on käytännössä toimivaksi testattu.

Voimaharjoittelun kauppa on tietysti responsiivinen ja pyörii ProsperCartilla, jolla tilausten käsittely ja tuotteiden ylläpito ja kaikki arkirutiineihin liittyvä on yksinkertaistettu ja ylimääräiset klikkaukset ja valikkosurffailu minimoitu.

Tietomäärältään Suomen kärkiblogi: www.voimaharjoittelu.fi 
Kauppa: kauppa.voimaharjoittelu.fi

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta