VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

Asuntovälittäjä Kahdeksas päivä luottaa pilvipalveluihin

Kahdeksas päivä Oy on yksi Suomen suurimmista kiinteistövälitysalan yrityksistä, jossa työskentelee noin 100 kiinteistönvälittäjää. Asuntokauppoja syntyy keskimärin 2000 vuodessa. Vuonna 2016 aloittanut Kahdeksas päivä on jatkumoa Jussi Karppisen vuonna 2006 perustamalle Suomen Asuntopalvelut -yritykselle. Kahdeksas päivä syntyi, kun yritys halusi muuttaa toimintatapojaan vastaamaan nykypäivän asunnonostajien tarpeita. Asuntonäyttöjen lisäksi yritys tarjoaa lisäksi esimerkiksi muutto-, sisustus- ja väliaikaissäilytyspalveluita. Tavoitteena on vapauttaa asiakkaille aikaa ja antaa tunteen ylimääräisestä, kahdeksannesta viikonpäivästä.


Jussi Karppisen yritys on ollut Voicelinkin ensimmäisiä asiakkaita. Karppinen oli tutustunut Voicelinkin perustajiin jo aikaisemmin ja tiesi heidän osaamistasonsa sekä asiakaslähtöisen palveluasenteen. ”Kumppanin valintaa ei tarvinnut miettiä yhtään, valinta oli alusta alkaen selvä”, toteaa Jussi Karppinen.

Yhteistyö on kokonaisvaltaista
Voicelink toimittaa kiinteistönvälitysyritykselle kaikki laitteet sekä hoitaa työasemien, kannettavien, verkon ja palvelimien päivitykset ja ylläpidon. Työasemat toimitetaan esiasennettuina, käyttövalmiina. Myös tietoturvaohjelmiston asennukset on tehty valmiiksi. Näin työtekijä voi ottaa uuden koneen heti käyttöönsä. Tällä on iso merkitys, kun järjestelmällä on 120 käyttäjää eri toimipisteissä. Asiakkaan oman IT-tuen vastuulle jää lähinnä käyttäjien koulutus, opastus sekä infran kehitys.

VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta
Vuonna 2015 projekti aloitettiin palvelimen ja palomuurin uusimisella. Palvelin sijoitettiin asiakkaan omiin tiloihin. Myöhemmin hankittiin uusia työasemia, kannettavia sekä langaton verkko. VoiceLinkin ylläpitosopimus takaa nopean avun vikatilanteissa, vasteaika on vain joitakin tunteja. VoiceLink hoitaa myös järjestelmän ylläpidon, päivitykset, tietoturvan sekä datan varmistuksen. Asianajotoimistossa on käytössä myös Office 365 -lisenssit. Yksi kumppani vastaa siis koko IT-järjestelmän toimivuudesta ja sen kehittämisestä.

Kahdeksannen päivän perus infra sijaitsee kahdella virtualisoidulla palvelimella, jotka sijaitsevat Voicelinkin konesalissa. Toinen on keskitetty tulostinpalvelin, ja toisella pyörii Active Directory. Office 365 on välittäjien tärkeä työkalu, samoin kuin Google Apps. Näin kaikki liiketoiminnan kannalta kriittinen tieto on keskitetty pilveen, josta käyttäjät hakevat tarvitsemansa sovellukset ja dokumentit.

”Turha byrokratia on karsittu palvelumallista pois”
Monet PK-yritykset arvostavat IT-kumppanin mutkatonta ja nopeaa asiakaspalvelua, jossa asiakasta ei laiteta jonoon odottamaan tikettinumeroa. ”Voicelinkillä on karsittu turha byrokratia pois. Saamme nopeasti osaavan asiantuntija-avun. Lisäksi järjestelmäämme kehitetään ennakoivasti, jolloin ratkaisu skaalautuu kasvun mukaan, ja pullokauloja ei pääse syntymään. Vikoja on ollut todella vähän”, kehuu toimitusjohtaja Karppinen.
Karppinen arvostaa myös Voicelinkin palvelumallin selkeyttä sekä läpinäkyvää, virheetöntä laskutusta: ”Laskutus perustuu sopimukseen, jossa palveluille on määritelty selkeät hinnat. Monissa isoissa IT-taloissa asiakasta pompotellaan tukitilanteissa helposti henkilöltä toiselle ja oikeaa vastuuhenkilöä on vaikea löytää. Näin riski virheille kasvaa, vasteaika pitenee ja palvelutaso kärsii. Voicelinkillä on hyvä dokumentaatio ja tietämys järjestelmästämme, jolloin asiantuntija tunnistaa ongelman nopeasti. Tämä on palvelumalli, jota suosittelen lämpimästi erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.”

Suosittelija:

Karppinen arvostaa myös Voicelinkin palvelumallin selkeyttä sekä läpinäkyvää, virheetöntä laskutusta: ”Laskutus perustuu sopimukseen, jossa palveluille on määritelty selkeät hinnat. Monissa isoissa IT-taloissa asiakasta pompotellaan tukitilanteissa helposti henkilöltä toiselle ja oikeaa vastuuhenkilöä on vaikea löytää. Näin riski virheille kasvaa, vasteaika pitenee ja palvelutaso kärsii. Voicelinkillä on hyvä dokumentaatio ja tietämys järjestelmästämme, jolloin asiantuntija tunnistaa ongelman nopeasti. Tämä on palvelumalli, jota suosittelen lämpimästi erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Jussi Karppinen, Toimitusjohtaja

Referenssi VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta
Tilaaja: Kahdeksas päivä Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Marko Tarvainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä
Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
It-omaisuuden hallinta
Microsoft
Windows
Kiinteistöala
Asiantuntijapalvelut
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Huolto ja korjaus
Toteutustyö
asiakaspalvelu IT-palvelukokonaisuus Sharepoint Microsoft Office 365 O365 pilvipalvelut integrointi XaaS iaas paas HP Hp Gold Partner WatchGuard WatchGuard Gold Partner F-Secure F-Secure Gold Partner Voicelink Global Voicelink GVL Oy
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Global VoiceLink GVL OY:lta

Referenssi VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa laki- ja oikeudenkäyntiasioissa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, +32 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Sharepoint, Windows, Asiantuntijapalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, Sharepoint, It-Loppukäyttäjäpalvelut, IT-palvelukokonaisuus, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

Bloggaus Oletteko valmistautuneet verkkohyökkäyksiin ? Hakkerit valjastivat kodinkoneita aseikseen

Palvelimet, työasemat, verkkolevyt, tulostimet eivät ole enää pelkästään hyökkäyksien apuvälineitä vaan myös Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Big Data, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-konsultointi, asiakaspalvelu, avaimet käteen ratkaisut

Referenssi IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu

Hoitokoti Päiväkumpu ei tarvitse omaa IT-tukea Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa yksityisiä hoitopalveluja turvallisissa ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +26 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-infra, It-Loppukäyttäjäpalvelut, pilvipalvelut, Microsoft Office 365, F-Secure, WatchGuard, HP, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink, Elinkaarenhallinta palvelut, WatchGuard Gold Partner, Hp Gold Partner

Referenssi IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

Arvostamme VoiceLinkin asiakaslähtöistä toimintatapaa ja osaavaa henkilökuntaa Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Projektinhallinta, +29 muutaTietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelu, Palvelinvarmistus, konesalipalvelut, työasemat, virtualisointi, VMware, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Referenssi Säästöä puhelukuluissa jopa 50 %

Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy ulkoisti IT- ja puhelinjärjestelmän ylläpidon VoiceLinkille – säästöä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +37 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Käyttäjähallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, asianajotoimistot, viestintäratkaisut, IT-ulkoistuspalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, Microsoft Office 365, Yritystietoturva, Tietoturvapalvelut, pilvipalvelu, palomuuripalvelut, laitteiden asennukset, laitteiden ylläpito, palvelin, työasemat, Global Voicelink GVL Oy, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner

Referenssi ”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

Temet uudisti koko ICT-ympäristönsä Temet Oy toteuttaa erilaisia suojaratkaisuja, joita käytetään väestönsuojelussa sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tietohallinto, +29 muutaTuotanto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Valmistava teollisuus, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, O365, IT-infra, palvelimet, pilvivarmistus, IT-konsultointi, Microsoft Office 365, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Oppimisen tulevaisuus - oppia.fi loi alustan osaamisen ylläpitoon
Tekoälypohjainen ohjelmistokehitys automoi ohjelmistotuotannon prosesseja
Accountor Enterprise ja Vainu yhteistyöhön - Vainu integroituu nyt Dynamics 365 Salesiin