Vmware Professional Cloud Provider -pilvipalvelutarjoaja

Tagit: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Auditointi, Big Data, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Tietoliikennepalvelut, IBM, Linux, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Pankki ja vakuutus, Laitteet, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, valokuitu, konesalipalvelut, virtuaalipalvelin, VMware, Citrix Service Provider, veeam

post_image

S1-virtuaalipalvelimet

Virtuaalipalvelinympäristöstämme voimme tarjota sinulle korkean käytettävyyden raakatehoa alasta riippumatta.

Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat:
-saada palvelun käyttöön juuri silloin kun tarve on
-palvelun toimivan kellon ympäri luotettavasti ilman käyttökatkoja
-kasvattaa palvelua nopeasti tarpeen mukaan
-ulkomaailmaan näkyvän palvelun olevan nopeaa, tehokasta ja aina saavutettavissa

Tunnustettua Suomen kovinta osaamista

Ylläpidon ammattilaiset ovat pitkälle sertifioituja Vmware-osaajia: sertifioitu osaamisemme on maan korkeinta luokkaa. Mikä tahansa mieltäsi askarruttaa virtualisoinnin maailmassa, me osaamme auttaa.

Vmware Professional Cloud Provider -pilvipalvelutarjoaja

Vmware vCloud toimittajana voimme tarjota sinulle yksittäisten palvelinten lisäksi myös raakatehokapasiteettia, esimerkiksi projektilaskentaan tai muuhun hetkelliseen suuren kuorman käsittelyyn. Lisäksi voimme toimia paikallisen Vmware-ympäristönne disaster recovery -tahona. Mikäli ympäristössänne tapahtuu se pahin, voimme nostaa palvelut toimintaan.

Konsultointi

Autamme yritystäsi siirtymään perinteiseen rauta-,virtuaali- tai hybridi-ympäristöön. Kerromme, miten asiassa kannattaa edetä, ja mitä tulee missäkin vaiheessa ottaa huomioon. Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Myynti
020 7345 755
myynti @ s1networks.fi

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta