Visuaalinen 3D-lähtöinen tuotekonfigurointi

Tilaaja: Molok Oy

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Dokumenttien hallinta, Ohjelmistokehitys, Graafinen suunnittelu, Linux, Windows, Valmistava teollisuus, Kauppa, Prosessiteollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, summium, Wapice, cpq, myyntikonfiguraattori, Sales configurator

post_image

Molok on jätteiden syväkeräysjärjestelmien edelläkävijä maailmassa. Tuotevalikoima koostuu erilaisista syväkeräys- ja pintakeräysjärjestelmistä, joita myydään maailmanlaajuisesti mm. kunnille, taloyhtiöille ja yksityisille kuluttajille.


Molokin koko tuotetarjoaman myynti kotimaassa kulkee Summiumin kautta. Tuotteiden konfigurointi ja myynti tehdään tabletilla myyjien toimesta jopa yhdessä asiakkaan kanssa. Konfiguroinnissa hyödynnetään ominaisuutta, jossa tuotevalinnat tehdään 3D-mallia klikkaamalla. Työkalu muodostaa tarjotuista tuotteista hinnan, tarjousdokumentin sekä 3D-kuvan, joka tulee automaattisesti näkyviin tarjousdokumenttiin. Työkalu on tiiviisti integroitu yrityksen ERP-järjestelmään.

Summiumin käyttöönoton myötä myyntiprosessi on suoraviivaistunut ja monia manuaalisia työvaiheita on poistunut. Myyjän tarvitsee käyttää enää ainoastaan yhtä työkalua tuotteiden myymiseen. Tuotteiden konfiguroinnin oikeellisuus on vähemmän myyjän muistin ja tietämyksen varassa, sillä työkalu huolehtii konfigurointisääntöjen noudattamisesta. 3D-toiminnallisuuden ansiosta myyjä saa tarjoukseen havainnollisen 3D-kuvan myytävästä tuotteesta, mikä puolestaan helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Samalla tarjouksen tekemiseen käytettävä aika on vähentynyt. Tilausvaiheessa asiakas- ja tuotetietoja ei tarvitse enää manuaalisesti syöttää ERP-järjestelmään, koska ERP-järjestelmä saa kyseiset tiedot Summiumista automaattisesti. 

Tustustu Summiumiin paremmin www.summium.com


Pinterest

Muita julkaisuja Wapice Oy :lta