Visma Duetto - luottokaupan riskienhallintapalvelut verkossa

Tilaaja: Visma Duetto

Ajankohta: 2013 - 2103

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Malinen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Sisällönhallinta, Open source, Linux, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Huolto ja korjaus, Valmisohjelmisto

post_image

Visma Duetto Oy on perintätoimisto, joka tarjoaa laajan valikoiman luottokaupan riskienhallinnan palveluita sähköisesti verkkosivuston kautta, niin Suomeen kuin rajojen ulkopuolellekin. Tehokkaan sähköisen asioinnin tukena toimii joukko henkilökohtaista palvelua tarjoavia asiantuntijoita.

Verkkosivusto on Visma Duettolle erityisen tärkeä koska käytännössä koko liiketoiminta tapahtuu verkossa.

Voisi sanoa kiteytetysti, että kaikki tiet vievät omassa liiketoiminnassamme verkkosivuillemme. Olemme pitkään panostaneet uusasiakashankinnassa sähköiseen markkinointiin ja yksi selkeä tavoitteemme on palveluiden helppo ostaminen verkosta”, sanoo Visma Duetto Oy:n markkinointipäällikkö Terhi Hakkarainen.

Sivuston kokonaisvaltainen uudistus

Aiempi sivusto koettiin tehottomaksi ja vanhanaikaiseksi ja se päädyttiin uudistamaan täysin. Sivuston mobiilikäytön huomattiin lisääntyneen ja se päätettiin rakentaa responsiiviseksi.

Uudistuksen tavoitteena oli, että sivusto olisi aiempaa selkeämpi ja visuaalisesti nykyaikaisempi. Tärkeää oli, että asiakkaiden asiointi sivustolla olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Edelliset sivumme olivat jääneet ajastaan jälkeen muutamalla keskeisellä tavalla. Vanha sivusto oli käytettävyydeltään epälooginen ja sivuilta tietoa etsivä saattoi kadottaa punaisen langan”, kertoo Hakkarainen.

Projekti toteutettiin tiukalla aikataululla

Yrityksessä oli tapahtunut omistajanvaihdos elokuussa 2013 ja uusien sivujen julkaisu haluttiin ajoittaa yrityksen nimenmuutoksen yhteyteen joulukuussa, tämä toi mukanaan erittäin tiukan aikataulun kokonaisprojektille.

Tiukasta aikataulusta huolimatta lopputulokseen oltiin puolin ja toisin tyytyväisiä .


Tutustu Visma Duetton uudistettuun verkkosivustoon.

Suosittelija:

Sofokukselta tulleet ehdotukset olivat koko ajan hyviä, samoin kuin ohjeistus siitä, mitä missäkin projektin vaiheessa odotettiin meiltä ja missä vaiheessa on mahdollista päästä eteenpäin. Ilman tätä hyvää yhteistyötä näin tiukka aikataulu projektille ei olisi ollut mahdollinen.

Terhi Hakkarainen

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta