Viskan ETM - Live Edit

Tagit: Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Kauppa, Valmisohjelmisto, Viskan ETM, viskan, CMS, Live Edit

post_image

Reaaliaikaista sisällönhallintaa suoraan verkkokaupassa

Nyt voit editoida bannereita ja muuta CMS-sisältöä, suoraan verkkosivulla. Kun olet kirjautunut sisään verkkokauppaan admin-tunnuksilla, muuttuvat kaikki sisällöt CMS-järjestelmästä editoitaviksi alueiksi. Nämä alueet ovat merkitty kuvakkeella, jota klikkaamalla pääsee muokkaamaan sisältöä.


Nopeaa sisällönhallintaa
Sisällön päivittäminen on nopeampaa ja tuntuu turvallisemmalta, koska kaikki muutokset näkyvät heti sellaisena kuin ne tulevat olemaan sivustolla. Esim. Kirjoitusvirheiden ym. muiden pienten korjausten tekeminen on paljon helpompaa, kun ei tarvitse avata erikseen verkkokaupan taustahallintaa.

Vain käyttäjäoikeuksilla pääsee muokkaamaan
Live Edit käyttää ETM:n käyttöoikeuksia, pitäen järjestelmän turvallisena. Vain ne käyttäjät, joille on annettu oikeudet Live Editin käyttöön, pääsevät muokkaamaan sisältöä suoraan sivustolla. Lisäturvaksi voi lukita editointiominaisuuden niin, että vain HTTPS-moodissa pääsee kirjautumaan sisään ja käyttämään Live Editiä.

Lisää kuvia, YouTube-videoita ja muuta
Voit lisätä kuvia, YouTube-videota ja muuta sisältöä suoraan sivustolla. Voit myös muokata tekstityylejä, lisätä listoja ja taulukoita, sekä ulkoista sisältöä iframeilla. HTML-osaajat saavat täydellisen kontrollin Live Editin HTML-editorissa, jolla pääsee muokkaamaan suoraan HTML-koodina sisältöä.

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta