Viskan avaa alustansa rajapinnan myös muihin verkkokauppoihin

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Integraatiot, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Mac OS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Media, Konsultointi, Valmisohjelmisto, omnichannel, Verkkokauppaohjelmisto, viskan, verkkokauppa, ERP, Toiminnanohjaus, omnikanava

post_image

Viskan avaa RAMOS-alustansa rajapinnan myös muihin verkkokauppoihin. Samalla RAMOS verkkokauppa- ja kestotilausalusta saa uuden nimen, peilaamaan paremmin alustamme käyttötarkoitusta: Viskan ETM (E-commerce Transaction Management)

Olemme 17 vuoden kokemuksella kehittäneet tehokkaita ja älykkäitä prosesseja verkkokauppiaille ja kestotilausliiketoiminnalle. Viskan ETM:n kautta on toimitettu yli 150 000 000 tuotetta loppuasiakkaille. Alusta on kehitetty tukemaan isoja volyymeja joka tilanteessa, oli sitten kyse asiakas-, tilaus- tai maksumääristä. Verkkokaupan taustalla on oltava tehokkaat ja älykkäät prosessit tarjoamaan hyvää palvelua asiakkaille. ETM Rajapinnan avulla voimme integroida Viskanin eStore-verkkokaupan lisäksi myös muita verkkokaupparatkaisuja.

“Tänään markkinoilla löytyy useampia hyviä verkkokaupparatkaisuja mutta ainoastaan muutama ratkaisu joka pystyy hallinnoimaan hyvin taustaprosesseja. Verkkokaupan kasvun myötä myös volyymit kasvavat verkkokauppiailla ja he tarvitsevat hyvän taustajärjestelmän hallinnoimaan mm. asiakaspalveua, maksuprosesseja, tilausmääriä ja varastohallintaa. Olemme varmoja että täytämme suuren tarpeen markkinoilla tarjoamalla Viskan ETM entistä useammalle verkkokauppiaalle.” sanoo Viskan ryhmän toimitusjohtaja Sten Selin.

Teknisestä näkökulmasta tietoyhteys Viskan ETM:n ja muiden verkkokauppa-alustojen välillä tapahtuu REST pohjaisella rajapinnalla. Myös Viskanin oma verkkokauppa-alusta, Viskan eStore käyttää samaa rajapintaa.

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta