Vip Office Oy - B2B-verkkokauppa

Tilaaja: Vip Office Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Tuotanto, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, IT, Valmisohjelmisto

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Vip Office halusi tehdä palveluilleen verkkokaupan kasvattaakseen liiketoimintaansa ja verkkokaupan toteuttajaksi valikoitui Whitestone. Whitestonella on pitkä kokemus verkkokauppojen toteuttamisesta, joten referenssit toimivat myyntivaltteina ja vaikuttivat asiakkaan päätökseen.

Lyhyesti mitä tehtiin
VIP Officen pääasiallinen tilauskanava on verkkokauppa. Näin ollen uudesta verkkokaupasta haluttiin myyvä, houkutteleva ja konsultoiva. Kaupassa on lukuisia myyntiä edistäviä ominaisuuksia ja se on toteutettu wManage-sovellusalustalle. Verkkokauppa on integroitu asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Tarkemmin toteutuksesta
VIP Officen verkkokauppaprojektin keskiössä olivat integraatio toiminnanohjausjärjestelmään ja asiakkaan palvelukokemus. Verkkokauppa on varustettu useilla myyntiä lisäävillä ominaisuuksilla, kuten esim. tuotesuositteluilla, nostotuotteilla, kampanjoilla ja sähköisillä lahjakorteilla. wManage-sovellusalusta antaa mahdollisuuden räätälöidä käyttökokemukseltaan ylivertaisen verkkokaupan.

Koska VIP Officen asiakkaat ovat pääasiassa palaavia asiakkaita, on myös heidät huomioitu aivan erityisellä tavalla. Ostamisesta on tehty helppoa ja vakiotilauksien tekeminen on nopeaa ja kätevää.

Mitä ekstraa tehtiin
Aivan kuten lähes kaikissa Whitestonen asiakasprojekteissa, pyrimme tarjoamaan täyden palvelun kumpaakin osapuolta hyödyttäen. Tässäkin projektissa Whitestone on sitoutunut esittelemään asiakkaalle uusia trendejä ja ratkaisuja helpottamaan sekä edesauttamaan Vip Officen verkkoliiketoimintaa. Asiakkaan toiveisiin ja kehitysehdotuksiin on pyritty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Esimerkkeinä lisäpalveluista voidaan ottaa esille jo lähes kaikille verkkokauppiaille tutut tarjouskoneet ja web-analytiikkapalvelut.

Suosittelija:

Teijo Monni

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta