Vilkas ja 2ndChain yhteistyöhön

post_image

Vilkkaan verkkokauppiaat samalle viivalle suurten kanssa


Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaalin kehittänyt 2ndChain Oy ja verkkokauppaohjelmistotoimittaja Vilkas Group Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Yhteistyösopimuksen myötä Vilkas Groupin ohjelmistoa käyttävät asiakkaat voivat laajentaa verkkokauppansa tuotevalikoimaa lukuisien tavarantoimittajien ja kymmenientuhansien tuotteiden valikoimista.

Usein erityisesti pienempien suomalaisten verkkokauppojen haasteena on suppea valikoima. 2ndChain mahdollistaa kaiken kokoisille verkkokaupoille laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun. 2ndChainissa valmiit tuotetiedot sekä ajantasainen saatavuustieto päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan. Verkkokauppias säästää huomattavasti aikaa ja rahaa myös siinä, että 2ndChainin kautta tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille. Verkkokauppias voikin näin keskittyä olennaiseen, eli markkinointiin ja asiakaspalveluun”, summaa Vilkas Groupin myyntijohtaja Timo Korvenoja yhteistyön hyödyistä verkkokaupoille.

2ndChain Oy:n toimitusjohtaja Jussi Huovinen on tyytyväinen yhteistyön tuomiin mahdollisuuksiin: ”Vilkas Groupin asiakaskunta Suomessa on erittäin laaja ja verkkokauppaohjelmisto perustuu maailmanlaajuisesti suosittuun ePages-ohjelmistoon, joten yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälistymiselle. Vilkas toimii aktiivisesti parantaakseen asiakkaidensa mahdollisuuksia tehdä parempaa liiketoimintaa verkossa mm. järjestämällä koulutustilaisuuksia ja tuomalla uusia palveluita kauppiaiden saataville. Olemme innostuneita mahdollisuudesta tarjota Vilkkaan verkkokauppiaille laajan valikoiman mm. kodin, keittiön ja vapaa-ajan tuotesegmenteissä, jonka myötä kauppiaat pystyvät kilpailemaan valikoimallaan tasapäisesti suurten verkkokauppiaiden kanssa.

Ohjelmistokehitystyö on aloitettu kesäkuussa ja pilotointi ensimmäisten Vilkas Groupin verkkokauppojen kanssa alkaa elo-syyskuussa. Tavoitteena on, että lokakuun loppuun mennessä 2ndChainin palvelu on saatavilla kaikille Vilkas Groupin verkkokauppa-asiakkaille osana ohjelmistopakettia. Kiinnostuneet verkkokauppiaat voivat ilmoittaa halusta osallistua järjestelmän käyttöönottoon jo pilotointivaiheessa.

Yrityksistä:

2ndChain Oy, perustettu 2013
Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaali
www.2ndchain.com

Vilkas Group Oy, perustettu 1995
Suomen suosituin verkkokauppa-alustatoimittaja
www.vilkas.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Huovinen
2ndChain Oy
etunimi.sukunimi@2ndchain.com
+358 45 139 1119

Myyntijohtaja Timo Korvenoja
Vilkas Group Oy
etunimi@vilkas.fi
+358 50 65013

Suosittelija:

Usein erityisesti pienempien suomalaisten verkkokauppojen haasteena on suppea valikoima. 2ndChain mahdollistaa kaiken kokoisille verkkokaupoille laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun. 2ndChainissa valmiit tuotetiedot sekä ajantasainen saatavuustieto päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan. Verkkokauppias säästää huomattavasti aikaa ja rahaa myös siinä, että 2ndChainin kautta tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille. Verkkokauppias voikin näin keskittyä olennaiseen, eli markkinointiin ja asiakaspalveluun.

Timo Korvenoja, myyntijohtaja Vilkas Group

Referenssi Vilkas ja 2ndChain yhteistyöhön
Tilaaja: Vilkas Group Oy
Ajankohta:2015
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Logistiikka
Supply chain management SCM
Verkkokaupparatkaisut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
B2B verkkokauppa B2S verkkokauppa
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä