Vihainen Talouspäällikkö Oy

post_image

Vihainen Talouspäällikkö Oy on riihimäkeläinen, vuonna 2011 perustettu tilitoimisto, joka työllistää kolme vakinaista työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Lakisääteisen kirjanpidon, tilinpäätösten ja muiden perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen myös aktiivista talouskonsultointia hyvässä hengessä. ”Tarvittaessa meiltä löytyy se ’vihainen’ talouspäällikkö, joka katsoo yrittäjän perään”, kertoo toimitusjohtaja Juha-Matti Sivula. ”Emme holhoa, mutta autamme budjetoinnissa ja talouden hallinnassa.” Vihaisen Talouspäällikön asiakkaat toimivat monilla eri aloilla ympäri Suomea. Heitä yhdistää halu pitää toimintansa lakien säätämässä kunnossa ilman, että nuttura kuitenkaan kiristää.

Tehoton toiminta, ärtyisä talouspäällikkö

Toiminnan kasvaessa kävi yhä selvemmäksi, että aivan liikaa aikaa kului asiakaslistan läpikäymiseen, kun piti selvittää yksitellen, onko kaikki tehtävät hoidettu, onko laskutettu, ja ovatko asiakkuudet kannattavia. Yli sadan asiakkaan byrokratian pyörittäminen manuaalisesti turhautti. Se myös vei aikaa itse asiakastyöltä, joka kuitenkin on vankan taloushallinnon ohella Vihaisen Talouspäällikön erityisosaamista.

Toiminnanohjausjärjestelmä toi ryhtiä

Ratkaisuksi Juha-Matti Sivula löysi ValueFrame -toiminnanohjausjärjestelmän, jota monet muutkin tilitoimistot suosittelivat. Järjestelmän sai vaivatta käyttöön, koska ValueFramen asiantuntija oli rakentanut Vihaiselle Talouspäällikölle sopivan kokonaisuuden valmiiksi.

Vihainen Talouspäällikkö käyttää ValueFramea tarjousten tekoon, tuntien kirjaukseen, projektien ja tehtävien hallintaan, laskutukseen sekä liiketoiminnan seurantaan johdon raporteista. Myös matka- ja kululaskut kirjataan järjestelmään. Lisäksi ValueFrame on integroitu Procountor-taloushallintojärjestelmään. Näin ValueFramessa tehdyt laskut siirtyvät automaattisesti Procountoriin ja ostolaskut siirtyvät ValueFrameen. ValueFramen suurimpana hyötynä Sivula pitää kuitenkin tehtäväkäsittelyä.

Tehtäväkäsittely automatisoi työnjaon

Vihaisella Talouspäälliköllä on asiakaskohtaisia tehtäviä, jotka toistuvat viikottain, kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain. Toimitusjohtaja Sivula voi luottaa siihen, että ValueFramen tarjoamalla tehtäväkäsittelyllä automaattisesti toistuvat tehtävät päätyvät oikeille tekijöilleen ajallaan. ”Minäkään en enää joudu kahlaamaan asiakaslistoja läpi nähdäkseni, mitkä hommat on tehty, vaan voin keskittyä omiin tehtäviini”, Sivula toteaa.

Vihaisella Talouspäälliköllä on nyt kattava, selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota jokainen työntekijä voi käyttää missä tahansa tietokoneella tai tabletilla. ”Tavoite on ollut, että kotona pitää olla yhtä helppo tehdä töitä kuin toimistolla”, Sivula kertoo ja jatkaa: ”Asiakkailla kiertäessä auton voi pysäyttää, ja kaikki välineet ovat heti käytettävissä. ValueFrameen pääsee, Procountoriin pääsee, tehtävät näkee ja voi vaikka laskuttaa saman tien.” Ja Vihaisen Talouspäällikön verenpaine pysyy kohtuulukemissa.

Referenssi Vihainen Talouspäällikkö Oy
Tilaaja: Vihainen Talouspäällikkö Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Juha-Matti Sivula
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Projektinhallinta
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Taloushallinto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!