Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

post_image

Myyntisaatavat nopeammin kiertoon

Kuluttajabrändien ja asiantuntijayritysten julkisuuden hallintaan keskittyvä viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations on noin vuoden ajan käyttänyt ValueFramen ja Tiedon Laskuhotelli-palvelua. Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa otti ValueFramen ja Tiedon tarjoaman Laskuhotelli-palvelun käyttöön vuoden 2011 alussa. Tavoitteena oli toisaalta jatkaa yrityksen taloushallinnon kehittämistä ja toisaalta siirtyä yhä enemmän sähköisen laskutuksen piiriin.

Harkonsalo & Vesa on viime vuosina panostanut taloushallintonsa kehittämiseen. ValueFrame-järjestelmän käyttöönotto yhdisti tuntikirjaukset ja laskutuksen yhteen järjestelmään. Samaan aikaan laskutusvastuuta hajautettiin konsulteille, ja tietojen siirto kirjanpidon järjestelmiin tehtiin automaattiseksi. Laskuhotelli-palvelun käyttöönotto jatkaa tätä kehitystä poistamalla turhia manuaalisia työvaiheita esimerkiksi paperilaskujen lähettämisestä niille asiakkaille, jotka eivät vielä käytä sähköistä laskutusta.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Laskuhotelli-palveluun. Se on nopeuttanut myyntisaataviemme kiertoa, mikä on aina hyvä asia liiketoiminnassa. Lisäksi laskutusprosessimme on suoraviivaistunut ja siten vie vähemmän henkilöstömme aikaa. Käyttöönotto oli sujuva prosessi. Palvelun otto käyttöön ei oikeastaan tuonut minkäänlaista lisäkuormaa, vaan ajansäästö alkoi heti”, tyytyväinen toimitusjohtaja Karri Vesa kertoo.

”Kaltaisellemme asiantuntijayritykselle on tärkeää selvitä mahdollisimman vaivattomasti hallinnollisista rutiineista, sillä kaikki työaika, joka käytetään niiden hoitamiseen, on pois asiakastyöstä”, Vesa jatkaa.

Referenssi Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy
Tilaaja: Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relatio
Toimittajan yhteyshenkilö:
Karri Vesa
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi