Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

Tilaaja: Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relatio

Toimittajan yhteyshenkilö: Karri Vesa

post_image

Myyntisaatavat nopeammin kiertoon

Kuluttajabrändien ja asiantuntijayritysten julkisuuden hallintaan keskittyvä viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations on noin vuoden ajan käyttänyt ValueFramen ja Tiedon Laskuhotelli-palvelua. Viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa otti ValueFramen ja Tiedon tarjoaman Laskuhotelli-palvelun käyttöön vuoden 2011 alussa. Tavoitteena oli toisaalta jatkaa yrityksen taloushallinnon kehittämistä ja toisaalta siirtyä yhä enemmän sähköisen laskutuksen piiriin.

Harkonsalo & Vesa on viime vuosina panostanut taloushallintonsa kehittämiseen. ValueFrame-järjestelmän käyttöönotto yhdisti tuntikirjaukset ja laskutuksen yhteen järjestelmään. Samaan aikaan laskutusvastuuta hajautettiin konsulteille, ja tietojen siirto kirjanpidon järjestelmiin tehtiin automaattiseksi. Laskuhotelli-palvelun käyttöönotto jatkaa tätä kehitystä poistamalla turhia manuaalisia työvaiheita esimerkiksi paperilaskujen lähettämisestä niille asiakkaille, jotka eivät vielä käytä sähköistä laskutusta.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Laskuhotelli-palveluun. Se on nopeuttanut myyntisaataviemme kiertoa, mikä on aina hyvä asia liiketoiminnassa. Lisäksi laskutusprosessimme on suoraviivaistunut ja siten vie vähemmän henkilöstömme aikaa. Käyttöönotto oli sujuva prosessi. Palvelun otto käyttöön ei oikeastaan tuonut minkäänlaista lisäkuormaa, vaan ajansäästö alkoi heti”, tyytyväinen toimitusjohtaja Karri Vesa kertoo.

”Kaltaisellemme asiantuntijayritykselle on tärkeää selvitä mahdollisimman vaivattomasti hallinnollisista rutiineista, sillä kaikki työaika, joka käytetään niiden hoitamiseen, on pois asiakastyöstä”, Vesa jatkaa.

Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta