VibeCatch on helpoin tapa seurata ja lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta

post_image

Viestinnän ja vuorovaikutuksen merkitystä yrityksissä ei voi korostaa liikaa. Suuretkin ongelmat työpaikalla syntyvät usein siten, ettei viitsitä sanoa työtoverille häiritsevästä asiasta, koska ei haluta olla ikäviä eikä tarpeeksi alhaisen kynnyksen palautekanavia ole olemassa. Turhautumisen kierre kuitenkin alkaa ja sitä seuraa usein stressi, kyräily ja kuppikuntien muodostuminen. Työn tuottavuus ja tehokkuus laskevat nopeasti ja se näkyy yrityksen tuloksessa. Ilmapiiriä pitäisi tutkia ja epäkohtiin puuttua niiden varhaisessa vaiheessa jo ennen kuin ongelmia syntyy. 


QWL-analyysillä lisää tuottavuutta ja työhyvinvointia 

Työelämän laatu on tärkein tekijä inhimillisen pääoman tuottavuudelle. Hyvin hoidetussa yhtiössä työllä on imua ja työn ääressä käytetty aika on tehokasta. Tuottavuus ja työhyvinvointi kulkevat käsi kädessä - jos toinen on huono, toinenkin kärsii.

VibeCatch tarjoaa käyttäjälleen työn tuottavuutta ja työhyvinvointia mittaavan QWL-kysely- ja analyysityökalun. Työkalu on toteutettu yhteistyössä henkilöstön tuottavuuden kehittämisen asiantuntijan Mcompetence Oy:n kanssa ja perustuu tieteellisesti tutkittuun ja hyväksyttyyn QWL (Quality of Work Life) -menetelmään.

QWL-analyysistä näkee yrityksen tilanteen ja se kertoo, mitä ja miten organisaatiossa kannattaa parantaa, jotta työhyvinvointi ja tuottavuus nousevat. Analyysi kertoo myös suoraan euromääräisen tulosvaikutuksen, joka HR-toimenpiteillä saadaan aikaiseksi.

Kevytkyselyllä tiedät aina missä mennään 


QWL-kyselyn ja analyysin lisäksi VibeCatchin avulla voidaan luoda helposti myös omia kysymyksiä sisältävä kysely. Toistuvasti ajastettu kysely on tehty muutamassa minuutissa ja sen voi halutessaan liittää osaksi moniin yrityksissä käytettyihin viestintäratkaisuihin (Yammer, Slack ym.).

Kyselyyn vastaaminen onnistuu millä tahansa päätelaitteella ja vastaaminen kestää nopeimmillaan vain sekunteja. Kevytkyselystä on tullut yrityksissä suosittu tapa tehdä nopeita pulssimaisia kysymyksiä, esimerkiksi alkavan työviikon fiiliksiä seuraamaan.

Kerätyt tulokset ja analyysit voidaan jakaa myös suoraan kyselyn vastaajille kokonaisuudessaan tai osittain, esimerkiksi tietyltä aikajaksolta tai osastokohtaisesti jaoteltuna. 

Analyysistä suora tulosvaikutus 


VibeCatch laskee kerättyjen vastausten ja yrityksesi muutaman avainluvun avulla henkilöstöhyvinvoinnin muutosten euromääräisen vaikutuksen yrityksesi tulokseen.

Esimerkiksi Suomessa toimiva vähittäismyyntiketju paransi tulostaan merkittävästi QWL-analyysin avulla. Henkilöstön kehitystyössä mukana olleet myymälät tekivät koko konsernin tulosparannuksesta noin puolet. Näissä myymälöissä henkilöstön tuottavuus parani 2,6 %, myymälöiden liikevaihto lisääntyi 8 % ja katetuottoprosentti parani 24,8 %. Kehitystyön tuotto työntekijää kohti oli noin 4 700 €.

VibeCatch on saanut erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla. Käyttäjiä on jo tuhansia ja uusia tulee lisää joka päivä. Kallein lisenssi maksaa kuukaudessa vain 2 dollaria työntekijältä ja säästöt voivat suurissa yrityksissä olla jopa miljoonia.Referenssi VibeCatch on helpoin tapa seurata ja lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Rakettitiede Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä