Veronmaksajat hallinnoi ilmoitusmyyntiään ValueFramen avulla

post_image

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

Liitto julkaisee 12 kertaa vuodessa ilmestyvää isolevikkistä lehteä, Taloustaitoa, ja viisi kertaa vuodessa ilmestyvää Taloustaito Yritys -lehteä. Taloustaito on Suomen suurin talousaikakauslehti, joka käsittelee monipuolisesti perheen ja kodin raha-asioita. Taloustaito Yritys puolestaan on yritysverotuksen ja yritystalouden erikoislehti.

Valmis systeemi ilman räätälöintiä

”Tarvitsimme uuden järjestelmän lehtien ilmoitusmyynnin hallinnointiin”, kertoo Veronmaksajien viestintäjohtaja Antti Marttinen. ”Aiempi järjestelmä kävi vanhaksi, ja sen ylläpito loppui. Samaan aikaan tuli tarpeita lähteä kehittämään toimintaa uuteen suuntaan, kaipasimme mm. kattavampia raportointityökaluja. Toisaalta emme halunneet SAP-ohjelmiston kaltaista massiivista järjestelmää, vaan selkeän, kevyen ja tarkan järjestelmän.

ValueFramen CRM-ratkaisu otettiin liitossa käyttöön huhtikuussa 2009. ”Haistelimme asiantuntevien ihmisten kautta tarjolla olevia vaihtohtoja, joista ValueFrame osoittautui meille parhaiten istuvaksi järjestelmäksi”.

ValueFrame saa kiitokset järjestelmän toimituksesta. ”Käyttöönotto ja koulutus sujuivat mutkattomasti, aikataulut pitivät, ja koulutus oli poikkeuksellisen selkokielistä ja kattavaa”.

ValueFrame suunnittelun ja seurannan väline

Itsenäisinä yrittäjinä toimivat ilmoitusmyyjät pyörittävät ValueFrame CRM -järjestelmän kautta kaiken ilmoitusmyyntiin liittyvän hallinnoinnin, johon sisältyy mm. asiakasrekisteri, joukkosähköpostit ja tarjoukset.

Ilmoitusmyynnin hallinnoinnin lisäksi ValueFrame näkyy jokapäiväisessä tekemisessä viestintävälineenä ja raportoinnin tärkeänä työkaluna. ”ValueFramen kautta saame myyjä-, lehti- ja vuosikohtaiset raportoinnit. Se on meille suunnittelun ja seurannan väline, jonka avulla näemme, missä mennään, ja mitä pitää jatkossa tehdä”.

”Merkittävin asia on se, että meillä on ValueFramen kautta kaikki polut auki kehitykselle, järjestelmä venyy ja mukautuu sekä ilmoitusmyyntiorganisaation että koko toiminnan kehitykseen. Ensi vuonna olemme siinä tilanteessa, että kaikki myyjämme käyttävät ValueFramea arkisena välineenään. Lisäksi ValueFrame tulee jatkossa olemaan osana Veronmaksajien oman tilaajarekisterin uudistushanketta.

”Järjestelmä tarjoaa liikkumavaraa, ja siinä on paljon ominaisuuksia, joita emme ole vielä ottaneet käyttöön. Sen tarpeellisuus on korostunut erityisesti viime aikoina talouden epävakaan tilanteen vuoksi”, Marttinen toteaa ja näkee ValueFramessa paljon potentiaalia toiminnan kehittämiseen.

Referenssi Veronmaksajat hallinnoi ilmoitusmyyntiään ValueFramen avulla
Tilaaja: Veronmaksajain Keskusliitto
Ajankohta:2009 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Antti Marttinen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
 
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi