Verkkosivujen tulokset huomattavaan kasvuun - Travaille Oy

Travaille Oy on Uudellamaalla toimiva kattojen ja julkisivujen maalausurakoita tekevä yritys. Heidän toimintansa on kasvanut voimakkaasti koko toimintahistorian aikana. He halusivat panostaa edelleen voimakkaaseen kasvuun ja saada enemmän irti käyttämistään markkinointipanostuksista.

Yhteistyö lähti liikkeelle tarpeesta muuttaa verkkosivuille hankitut kävijät kontakteiksi. Tapaamisen ja laajemman kartoituksen jälkeen pääsimme tutustumaan Travaillen markkinointiin ja asiakashankintakanaviin. Analyysin jälkeen alkoi sivuston suunnittelu, jossa tärkeimpänä tavoitteena oli verkkosivun tulosten kasvattaminen. Toimenpiteinä oli sivuston yhdistäminen markkinointisanomaan, vakuuttavan ja helposti lähestyttävän yrityskuvan luominen sekä saumaton käyttökokemus.

Yhteydenottojen määrä nousi julkaisun jälkeen huomattavasti ja sivuston saavuttamat tavoitteet ylitettiin. Toimenpiteet verkkosivuilla maksoivat itsensä takaisin nopeasti, sillä markkinointiin sijoitetun pääoman tuotto saatiin kohoamaan paremman konversioasteen vaikutuksesta. Travaillen asiakkaat antoivat lisäksi paljon positiivista palautetta verkkosivuista.

Hyvien kokemusten myötä yhteistyö jatkuu edelleen. Kehityksen kärjessä pysyminen ja vahvan kilpailukyvyn saavuttaminen sekä ylläpitäminen tarvitsee usein kumppania ja erityisasiantuntemusta. Siksi meille on ollut ensiarvoisen tärkeää auttaa asiakastamme menestymään myös projektin jälkeen.

Tutustu meihin sivuiltamme tai tiedustele projektista.

Suosittelija:

“Sivusto toteutettiin tehokkaasti ja myynnillisesti. Sivuston tulokset kasvoivat selkeästi ja sivusto yhdistettynä markkinointikampanjaan tuotti heti julkaisemisensa jälkeen erinomaisia tuloksia. Lisäksi olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta sivuistamme. Tulemme käyttämään Fiveä myös jatkossa ja voin ehdottomasti suositella heitä!”

Aleksi Peltokorpi, Toimitusjohtaja, Travaille Oy

Referenssi Verkkosivujen tulokset huomattavaan kasvuun - Travaille Oy
Tilaaja: Travaille Oy
Ajankohta:2014
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Sisällönhallinta
Webkehitys
Open source
Rakentaminen
Konsultointi
Toteutustyö
Koulutus
responsiivisuus Wordpress hakukoneoptimointi myynninedistäminen Analytiikka Analyysit Asiakaskokemuksen johtaminen Avoin lähdekoodi CMS Liidien generointi
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Five Agency Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana