Verkkosivuihin uusia visioita, näkemystä ja ilmettä - Rakennus Numera Oy

post_image

Rakennus Numera Oy on Helsingin seudulla toimiva linjasaneerauksiin erikoistunut rakennusliike, jonka liikevaihto on noin 10 m€. 

Rakensimme Rakennus Numeralle sivuston, jonka tarkoituksena on tavoittaa linjasaneeraustarpeessa olevien taloyhtiöiden isännöitsijät ja hallitus. Suunnittelu lähti liikkeelle puhtaalta pöydältä, sillä aikaisempaa verkkostrategiaa ja grafiikka ei ollut saatavilla. Verkkopresenssin rakentaminen alusta edellytti syvällisempää tutustumista asiakkaan liiketoimintaan.


Vierailimme asiakkaamme työmaalla tutustumassa käytännön toimintaan, jotta saavuttaisimme mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan liiketoiminnasta. Tämä auttoi suunnittelussa, sisältökonsultoinnissa sekä yrityskuvan luomisessa merkittävästi. Vastaanotto työmaalla oli positiivinen ja työmaajohtaja esitteli meille monipuolisesti eri työvaiheita.

Laajensimme projektin koskemaan suljettua viestintäkanavaa, jonka avulla palautteenanto ja viestintä sujuu joustavasti yrityksen ja remontoitavien kohteiden asukkaiden välillä. Viestintäkanavassa taloyhtiön osakkaat voivat muun muassa täyttää huoneistokatselmuslomakkeen, huonekortin tai tilata lisätöitä. Lisäksi viestintäkanavasta näkee projektiaikataulut ja ajankohtaisimmat tiedotteet.

Helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, monipuolinen käyttökoulutus sekä responsiivinen suunnittelu loivat hyvän pohjan niin sivuston päivittämiselle, kuin asiakkaiden tavoittamiselle. Sivuston hakukoneoptimoinilla huolehdittiin myös asiaankuuluvan näkyvyyden saavuttamisesesta. Analytiikan ja palautekyselyjen avulla Rakennus Numera pysyy ajan tasalla ja kehityksen kärjessä.

Toimme projektiin paljon uusia visioita, näkemystä sekä ammattimaisen ilmeen. Pystyimme rakentamaan raikkaan ja tyylikkään ulkoasun perinteiselle rakennustoimialalle, josta saimme myös paljon kiitosta.

Tutustu meihin sivuiltamme tai tiedustele projektista.

Suosittelija:

“Five rakensi meille uuden verkkosivuston, johon olimme erittäin tyytyväisiä. Tämän seurauksena laajensimme yhteistyötä koskemaan myös asiakkaillemme suunnattua suljettua viestintäkanavaa. Yhteistyö sujui loistavasti ja saimme tarvittavaa tukea projektin alussa ja sen jälkeen. Fiven kaverit toivat uusia visioita, näkemystä ja ilmettä kokonaisuuteen. He olivat aidosti kiinnostuneita liiketoiminnastamme ja vierailivat työmaallamme tutustumassa käytännön työhön. Voin suositella heitä lämpimästi!”

Hannu Andersson, Liiketoimintajohtaja, Rakennus Numera Oy

Referenssi Verkkosivuihin uusia visioita, näkemystä ja ilmettä - Rakennus Numera Oy
Tilaaja: Rakennus Numera Oy
Ajankohta:2014
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Rakentaminen
Konsultointi
Toteutustyö
Open source
Wordpress Extranet Analytiikka hakukoneoptimointi responsiivisuus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Five Agency Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi