Verkkosivuihin tyyliä, vakuuttavuutta ja selkeyttä - Spraytec Oy

Tilaaja: Spraytec Oy

Ajankohta: 2015

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Graafinen suunnittelu, Webkehitys, Open source, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Wordpress, Analytiikka, Liidien generointi, Koulutuspalvelu

post_image

Spraytec Oy on maalaamoteknologian asiantuntijayritys, jolla on jo neljän vuosikymmenen- sekä satojen toimitusten kokemus.

Spraytecillä oltiin vakuuttuneita osaamisestamme ja he ottivat meihin yhteyttä tehostaakseen liikentoimintaansa verkossa. Uusista sivuista tuli saada informatiivisemmat sekä asiakaslähtöisemmät. Lisäksi sivuston käyttäjälogiikkaa tuli selkeyttää laajan tuotevalikoiman johdosta.

Uudesta sivustosta saatiin tyylikäs, vakuuttava ja selkeä. Tuotevalikoiman selkeyttämisen johdosta yhteydenottoja on tullut monipuolisemmin eri tuoteratkaisuista. Lisäksi käyttökokemus parani edelliseen sivustoon verrattuna huomattavasti. Konversioaste on kohonnut paremman käytettävyyden ja selkeiden kehotusten seurauksesta.

Saimme kiitosta muun muassa selkeästä ja hallitusta projektijohtamisesta sekä hyvästä lopputuloksesta. Projekti tehtiin asiakkaalle erittäin helpoksi ja vaivattomaksi, tästä saimme myös hyvää palautetta.

Tutustu meihin sivuiltamme tai tiedustele projektista.

Suosittelija:

“Five suunnitteli ja toteutti verkkosivuillemme uuden ilmeen. Annoimme suunnitteluun vapaat kädet ja projekti tehtiin meille erittäin helpoksi selkeällä ohjeistuksella sekä omatoimisella projektijohtamisella. Uudesta kokonaisuudesta syntyi tyylikäs, vakuuttava ja selkeä. Olen erittäin tyytyväinen ja voin suositella Fiveä!”

Petrik Eklund, Toimitusjohtaja, Spraytec Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Five Agency Oy:lta