Verkkopalvelu urheilijoiden harjoitteluvalmiuden ja rasitustason seurantaan

Tilaaja: FAM Sports

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Jyrki Sundström, Verkkoasema Oy

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Toteutustyö, Urheilu, viihde ja virkistys

Lähtökohta
Check My Level – harjoittelun optimointia


FAM Sports suunnittelee ja kehittää mittausmenetelmää sekä laitetta, jonka välityksellä voidaan mitata ja laskea urheilijan fyysistä harjoitteluvalmiutta ja rasitustasoa. Näin voidaan optimoida urheilijan harjoittelua. Mittaus voidaan suorittaa nopeasti ja helposti. Mittaustulokset siirretään älypuhelimeen ja sen välityksellä verkkopalveluun. Tavoitteena oli toteuttaa tuote, joka sisältää sekä laitteen että palvelun.

Ratkaisut

Verkkopalvelu asiakaskohtaisena ratkaisuna


Check-tuotteen mittaustulokset siirretään älypuhelimen ja verkkopalvelun välillä olevan rajapinnan välityksellä check.checkmylevel.com verkkopalveluun, josta käyttäjä voi katsoa mittaustuloksia eri tavoin, mm. taulukkoina ja graafeina. Valmentajat voivat hallita ja katsoa urheilijoiden tuloksia omasta näkymästään. Verkkopalvelu toteutettiin Verkkoaseman julkaisujärjestelmää ohjelmistoalustana käyttäen.

WWW- ja mobiili-sivut julkaisujärjestelmällä

Asiakkaan www-sivut www.checkmylevel.com toteutettiin myös Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä. WWW-sivuista tehtiin myös oma mobiiliversio, jonka sisältö päivitetään samalla kertaa kuin sivuston muukin sisältö.

Verkkokauppa SaaS-palvelusta

Check-tuotetta myydään verkkokaupan välityksellä. Tähän valittiin ratkaisuksi SaaS-palvelu Shopify. Asiakkaan tuotetta voi ostaa suoraan verkkokaupasta checkmylevel.myshopify.com. Verkkokauppa on integroitu Check-verkkopalveluun siten, että käyttäjä saa heti tuotteen ostamisen jälkeen oikeudet Check-verkkopalvelun käyttöön.
Hyödyt

Kaikki tuotteeseen kuuluvat verkkopalvelut - Check-verkkopalvelu, www-sivut sekä verkkokauppa, nivoutuvat yhteen työkaluun. Asiakas voi itse hallita tuotteen käyttäjiä, ottaa raportit yms. tuotteen käytöstä ja mittaustuloksista suoraan yhden luukun välityksellä.


Suosittelija:

"Verkkoaseman osaaminen peruswebin, monimutkaisempien verkkopalveluiden – ja sovellusten sekä integroitujen ratkaisujen toimituksissa tuli projektissa hyvin esille. Checkmylevel-tuote ja siihen liittyvät palvelut ovat saaneet markkinoilla innostuneen vastaanoton."

Ville Simola, FAM Sports

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkoasema Oy:lta