Verkkopalvelu urheilijoiden harjoitteluvalmiuden ja rasitustason seurantaan

Lähtökohta
Check My Level – harjoittelun optimointia


FAM Sports suunnittelee ja kehittää mittausmenetelmää sekä laitetta, jonka välityksellä voidaan mitata ja laskea urheilijan fyysistä harjoitteluvalmiutta ja rasitustasoa. Näin voidaan optimoida urheilijan harjoittelua. Mittaus voidaan suorittaa nopeasti ja helposti. Mittaustulokset siirretään älypuhelimeen ja sen välityksellä verkkopalveluun. Tavoitteena oli toteuttaa tuote, joka sisältää sekä laitteen että palvelun.

Ratkaisut

Verkkopalvelu asiakaskohtaisena ratkaisuna


Check-tuotteen mittaustulokset siirretään älypuhelimen ja verkkopalvelun välillä olevan rajapinnan välityksellä check.checkmylevel.com verkkopalveluun, josta käyttäjä voi katsoa mittaustuloksia eri tavoin, mm. taulukkoina ja graafeina. Valmentajat voivat hallita ja katsoa urheilijoiden tuloksia omasta näkymästään. Verkkopalvelu toteutettiin Verkkoaseman julkaisujärjestelmää ohjelmistoalustana käyttäen.

WWW- ja mobiili-sivut julkaisujärjestelmällä

Asiakkaan www-sivut www.checkmylevel.com toteutettiin myös Verkkoaseman julkaisujärjestelmällä. WWW-sivuista tehtiin myös oma mobiiliversio, jonka sisältö päivitetään samalla kertaa kuin sivuston muukin sisältö.

Verkkokauppa SaaS-palvelusta

Check-tuotetta myydään verkkokaupan välityksellä. Tähän valittiin ratkaisuksi SaaS-palvelu Shopify. Asiakkaan tuotetta voi ostaa suoraan verkkokaupasta checkmylevel.myshopify.com. Verkkokauppa on integroitu Check-verkkopalveluun siten, että käyttäjä saa heti tuotteen ostamisen jälkeen oikeudet Check-verkkopalvelun käyttöön.
Hyödyt

Kaikki tuotteeseen kuuluvat verkkopalvelut - Check-verkkopalvelu, www-sivut sekä verkkokauppa, nivoutuvat yhteen työkaluun. Asiakas voi itse hallita tuotteen käyttäjiä, ottaa raportit yms. tuotteen käytöstä ja mittaustuloksista suoraan yhden luukun välityksellä.


Suosittelija:

"Verkkoaseman osaaminen peruswebin, monimutkaisempien verkkopalveluiden – ja sovellusten sekä integroitujen ratkaisujen toimituksissa tuli projektissa hyvin esille. Checkmylevel-tuote ja siihen liittyvät palvelut ovat saaneet markkinoilla innostuneen vastaanoton."

Ville Simola, FAM Sports

Referenssi Verkkopalvelu urheilijoiden harjoitteluvalmiuden ja rasitustason seurantaan
Tilaaja: FAM Sports
Ajankohta:2013
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jyrki Sundström, Verkkoasema Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Toteutustyö
Urheilu, viihde ja virkistys
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Verkkoasema Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana