Verkkokauppa vakuutuksille, henkivakuutuskuntoon.fi

post_image

Voitko ostaa henkivakuutuksen verkosta? Totta kai, asiakkaallamme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevalla on ollut vakuutuksia myyvä verkkokauppa jo vuosia, henkivakuutuskuntoon.fi. Alkuvuodesta 2015 autoimme heitä verkkokaupan täydellisessä uudistamisessa. Verkkokaupassa myydään Keskinäinen vakuutusyhtiö Kalevan myöntämiä ja If vahinkovakuutusyhtiö Oy:n myymiä vakuutuksia.

Verkkokaupasta voi ostaa henkivakuutusten lisäksi vakuutuksen tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalle, tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalle, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalle sekä tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Vakuutuksen voi ostaa itsensä lisäksi koko perheelle, puolisolle sekä lapsille, yhdessä tai erikseen. Vakuutuksen ostamiselle on vaatimus, sinun tai puolisosi tulee kuulua ammattiliittoon tai listattuun järjestöön. Liittoon kuulumaton, mutta esim. veronmaksajien keskusliiton jäsen voi ostaa vakuutuksen.

Toteutimme tämän ketterän (scrum) projektin yhdessä Futuricen kanssa. Vastasimme itse projektin vedosta ja Futurice toteutuksesta.

Projektin vetotehtävien lisäksi teimme myös verkkokaupan analytiikat. Teimme kaiken määrittelystä tavoitemittareiden määrittelyn kautta toteutukseen ja analyyseihin yhdessä asiakaan kanssa.

Projekti oli äärimmäisen menestyksekäs, toteutus sekä julkaisu tehtiin aikataulussa ja alle budjetin. Asiakkaan täydellinen omistajuus projektista sekä kaikkien osapuolten korkea ammattitaito takasi saavutetun menestyksen. Koska verkkokauppa suunniteltiin responsiiviseksi jo alun pitäen, ei Googlen ”mobile-gate” vaikuttanut verkkokauppaan haitallisesti.

Adoben Marketing Cloud tuotteiden käyttö takaa saumattoman integraation kaikkiin verkkokaupassa käytettäviin kanaviin. Työkalut mahdollistavat myös mittaamisen sekä analytiikan joustavan muokkaamisen muuttuviin vaatimuksiin lyhyellä vasteajalla.

Kiinnostuitko kehitysprojektien saamisesta maaliin aikataulussa sekä budjetissa? Haluatko markkinointisi sekä analytiikan aivan uudelle tasolle? Ota yhteyttä!

Olemme julkaisseet kuvauksen asiakasprojektista myös sivustollamme.

Referenssi Verkkokauppa vakuutuksille, henkivakuutuskuntoon.fi
Tilaaja: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva
Ajankohta:2014 - 2015
Toimittajan yhteyshenkilö:
Pete Tahvanainen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Integraatiot
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux
Open source
Pankki ja vakuutus
Johtamistyö
Konsultointi
Analytiikka projektipäällikkö
Pinterest

Muita julkaisuja Systencess Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi