Verkkokauppa.com luottaa Finn-ID:hen myös tuotemerkinnöissään

post_image

- Olemme panostaneet paljon asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja kokea ja ostaa. Meillä asioinnin tulee olla helppoa ja vaivatonta, niin verkossa kuin myymälässä, sanoo Verkkokauppa.comin IT-hallintojohtaja Henrik Weckström.

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Verkkokauppa.comin megamyymälän tilat ovat väljät, hyllyissä laaja tuotevalikoima, myyntihenkilöstö avuliaana auttamassa ja tuotteiden tiedot hintoineen hyvin esillä.

Helppous ja vaivattomuus olivat avainsanoja myös tilanteessa, kun Verkkokauppa.com halusi sähköisen hintamerkintäjärjestelmänsä rinnalle ratkaisun, jolla tuotetaan pysyvät tuotetietomerkinnät hyllyjen reunoihin sen eri liikkeissä.

– Meillä on ollut sähköinen hintamerkintäjärjestelmä käytössä jo vuodesta 2004. Sillä hoidetaan nopeasti ja varmasti oikeat hinnat tuotehyllyihin. Järjestelmän kautta päivitettävien hintatietojen viereen tarvitsemme kuitenkin aina myös tiedon tuotenimikkeestä ja tuotenumeron. Tämä pitää olla niin luettavana tekstinä kuin viivakoodina.

Tutun kumppanin puoleen oli helppo kääntyä

Verkkokauppa.comin ja Finn-ID:n edellinen yhteistyökuvio on muutaman vuoden takaa. Silloin Suomen tunnetuimpiin viihde-elektroniikan jälleenmyyjiin kuuluva yritys siirtyi uudelle varastoaikakaudelle Finn-ID:n toimittaman varastohallintaratkaisun myötä. Sen avulla Verkkokauppa.com sai nopeutettua muun muassa tuotteiden vastaanottoa.

Uusi yhteydenotto tuttuun kumppaniin tuotti jälleen haluttua tulosta, kun Finn-ID toimitti Verkkokauppa.comille yhteensä 48 Tosbiban SA4-tulostinta ja 7 kappaletta EX4T1-tulostimia. Niillä tuotetaan tällä hetkellä tuotemerkintöjä ja postituslappuja niin Helsingin, Oulun kuin Tampereen myymälöissä.

– Käytämme tulostimia päivittäin todella paljon niin hyllymerkintöjen tekoon kuin varaston puolella alustatarroille. Vaikka tiedämme, että laitteet ovat laadukkaita ja juuri tällaiseen käyttöön tarkoitettuja, ne ovat myös kovassa käytössä. Mietimme, kuinka paljon ne vaativat säännöllistä korjausta ja huoltoa osien kulumisen ja likaantumisen vuoksi. Oli mahtavaa, kun Finn-ID:n yhteyshenkilö ehdotti meille vielä varmuudeksi tulostimien ylläpitosopimusta. Se takaa meille 4 ennakoivaa huoltoa vuodessa omissa tiloissamme ja meidän kanssa ennakkoon sovittuna ajankohtana. Näin voimme varmistaa, ettei tulostimiin tule vikoja pahimpaan mahdolliseen hetkeen kannaltamme, mies kiittelee.

Tulostimien ylläpitosopimus pistää kulut kuriin ja ennakoi huoltotarpeet

Tekniset laitteet vaativat huoltoa ja vikaantuvat aina jossain elinkaarensa vaiheessa. Finn-ID:n tarjoama laajempi palvelusopimus sisältää Finn-ID:n tavallisen huoltosopimuksen lisäksi kahdesta kahdeksaan ennakoivaa huoltoa vuodessa asiakkaan tiloissa asiakkaan kanssa etukäteen sovittuina ajankohtina. Sopimus sisältää myös normaalikäytössä kuluneet lämpöpäät niin töiden kuin varaosien osalta.

– Ennakoivien huoltojen avulla varmistetaan, ettei tulostimiin tule käyttökatkoksia kiireisissä sesonkitilanteissa. Sopimuksen avulla pystytään myös laskemaan ennakkoon laitteiden huolto- ja ylläpitokustannuksia ja siten se tulee usein edullisemmaksi kuin tavallinen huoltosopimus. Tulostimen ylläpitosopimus takaa myös tarpeeksi nopean vasteajan korjaustilanteissa ja kattaa asiakkaan varatulostimen käyttöönottamisen ja vanhojen laitteiden kierrättämisen huoltokäynnin yhteydessä, Finn-ID:ltä kerrotaan.

Referenssi Verkkokauppa.com luottaa Finn-ID:hen myös tuotemerkinnöissään
Tilaaja: Verkkokauppa.com Oyj
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Logistiikka
Myynti
Tuotanto
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
Mobiilisovellukset mobiili mobiiliratkaisu ennakoiva huolto huoltotyö Verkkokaupan logistiikka asiantuntija
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä