Verkkokaupan toteutus Kosmetiikka32

Tilaaja: Kosmetiikka32

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Tero Lahtinen

Tagit: Myynti, Integraatiot, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Woocommerce, Wordpress

post_image

Kosmetiikka32 on tamperelainen kosmetiikkaliike ja kauneushoitola, jonka historia ulottuu vuoteen 1985. Kosmetiikka32:n verkkokauppa oli jäänyt pahasti ajastaan jälkeen ja sen kanssa oli jatkuvasti ongelmia. Verkkokaupan vanhanaikainen ulkoasu ei ollut samalla tasolla korkeatasoisen lifestyle-liikkeen kanssa.

Gelo toteutti Kosmetiikka32:lle uuden verkkokaupan. Verkkokaupa-alustaksi valittiin Woocommmerce. Koska Woocommerce on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän, WordPressin lisäosa, saatiin samalla alusta myös näyttäville kotisivuille, joissa esitellään kauneushoitolan ja myymälän tarjontaa sekä kerrotaan yrityksen taustasta.

Erikoisuutena kaupassa on uutiskirjettä tilaaville kanta-asiakkaille annettava 10% alennus. Uutiskirje-työkaluna Kosmetiikka32 käyttää Gelon suosituksesta Mailchimp-palvelua. Alennus toiminnallisuutta varten Gelo toteutti Mailchimp-integraation. Alennus myönnetään vain asiakkaille, jotka tilaavat uutiskirjettä Mailchimpissä. Verkkokaupasta asiakas voi tietenkin kätevästi liittyä uutiskirjeen tilaajaksi joko erillisellä lomakkeella tai tilauksen yhteydessä.

Gelo neuvoi Kosmetiikka32 uutiskirjeiden lisäksi laajemminkin verkkomarkkinoinnin toteuttamisessa. Asiakassuhde jatkuu edelleen.

Suosittelija:

Riikka Kailamaa

Pinterest

Muita julkaisuja Gelo Oy:lta