Veikkaus Mayan aarre - uudenlainen arpakonsepti

Tilaaja: Veikkaus Oy

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Lars Biese, 040 725 0829

Tagit: Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Android, iOS, Microsoft, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, html5, konseptointi, Käytettävyys, design, ux

post_image

Veikkaus pyysi SC5:ltä konseptia kuviobingosta, joka mekaniikaltaan vastaisi jo olemassa olevaa Flaxi-arpaa. Arvasta haluttiin bingomekaniikalla toteutettu, elämyksellinen ja pelinomainen. Peli tuli toteuttaa responsiiviseksi niin, että se tukee kaikkia päätelaitteita ja tukee vahvasti kasvanutta Veikkausten palveluiden mobiilikäyttöä.

Tavoitteena oli saada houkuteltua entistä suurempi osa käyttäjistä erityisesti potentiaalisimmiksi kohderyhmiksi tunnistetuista ja kasvussa olevista nais- ja mobiilipelaajien ryhmistä.

Mayan Aarre toteutettiin responsiivisena HTML5-arpana, joka tukee työpöytäselaimien lisäksi myös valtaosaa moderneista mobiiliselaimista (iOS, Android, Windows Phone). Arvan käyttökokemus ja interaktiot on hiottu toimimaan niin pienillä kuin isommillakin näytöillä.

Uutena arpakonseptina Mayan Aarre on otettu vastaan hyvin innostuneesti, ja arpa on ollut julkaisustaan lähtien yksi suosituimmista Veikkauksen onlinearvoista.

Pelin demovideo löytyy YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=vZsOEMwa8pY Arpa löytyy osoitteesta: https://www.veikkaus.fi/fi/pelisali#!/pelisali-arvat?info=maya1

Pinterest

Muita julkaisuja SC5 Online Oy:lta