Veikkaus.fi

Tagit: Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Open source, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, coffeescript, Javascript, less, mocha, lodash, functional programming, gambling

post_image

Veikkauksen verkkokehitys

Veikkaus on yli 800 miljoonan euron vuotuisella verkkomyynnillään Suomen suurin sähköisen kaupankäynnin palvelu. Sen parhaiten tunnetut tuotteet ovat Lotto ja Veikkaus TV. Näiden ohella Veikkaus tarjoaa useita urheilu- ja arpapelejä niin web- kuin mobiilikanavissa.

Houston on toiminut vuodesta 2013 Veikkauksen strategisena kumppanina digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Toimimalla Veikkauksen kumppanina Houstonin Rockets -tiimeillä ollut hieno mahdollisuus kehittää laajalti käytettyjä palveluita, joiden on oltava luotettavia ja helppokäyttöisiä.

Veikkaus toimii ketterillä menetelmillä aina UX-suunnittelusta sovelluskehitykseen asti, joka mahdollistaa tuotteiden nopean varioinnin sekä time-to-market -ajan.


Lue lisää: http://www.houston-inc.com/caset/

Pinterest

Muita julkaisuja Houston Inc.:lta