Veikkauksen mobiilipalvelut - pelihalli taskussa

Tilaaja: Veikkaus Oy

Ajankohta: 2011 - 2013

Tagit: Myynti, Webkehitys, Mobiilikehitys, Urheilu, viihde ja virkistys, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, verkkokauppa

post_image

Veikkauksen asiakkaat pääsevät pelaamaan ajasta ja paikasta riippumatta uuden, HTML5-sovelluksena toteutetun mobiilipelipalvelun kautta.Taatakseen parhaan käyttökokemuksen kosketusnäytöllisillä laitteilla ja saavutettavuuden näyttökoosta riippumatta Veikkaus valitsi kumppanikseen SC5:n. Palvelu on menestystarina jo syntyessään: välittömästi julkaisun jälkeen Veikkauksen mobiilikanavan viikkomyynnit kasvoivat yli 100 %.

Toteutettu 2011-2013, vastuualueena HTML5 front-end. 

m.veikkaus.fi

Suosittelija:

"SC5 on ollut Veikkauksen kumppanina vaativimmissa front-end ja mobiilikehityshankkeissa vuodesta 2011. SC5 on ollut aktiivinen toimija hankkeissa: sen lisäksi että SC5 on ymmärtänyt asiakkaan tarpeet kiitettävän nopeasti, SC5:n ammattilaiset ovat myös ehdottaneet oma-aloitteisesti ratkaisuja, jotka ovat vaikuttaneet palveluidemme laatuun ja palvelukokemukseen positiivisesti. SC5 on toiminut joustavasti mutta ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti haastavissakin monitoimittajatilanteissa."

- Janne Vuorenmaa, Kehityspäällikkö, Digitaaliset

Pinterest

Muita julkaisuja SC5 Online Oy:lta