Vastuuremontti Oy sai Admicomilta vastinetta rahoille

Tilaaja: Vastuuremontti Oy

Tagit: Hankinta, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Adminet, asiakascaset, asiakaspalvelu, automatisointi, Sähköinen laskutus, Tilitoimisto, varastonhallinta, työtilaukset

post_image

Sisustussaneerauksiin erikoistunut Vastuuremontti Oy toteuttaa kuukausitasolla ison määrän pieniä tilauksia. Adminetin automatisoiduilla työkaluilla tilaukset otettiin hallintaan ja varmistettiin laskutus loppuasiakkaalta. 


Toimitusjohtaja Kari Harmanen listaa Adminetistä saavutettuja hyötyjä:

1. Rakennusalan erityispiirteet on huomioitu järjestelmässä

Se mikä herätti mielenkiintoni oli Admicomin selkeä strategia panostaa rakennusalaan. Adminetissä oli hyödynnettävissä toimintoja, joissa oli huomioitu rakennusalan erityispiirteet. Esimerkiksi ihan toiminnalliselta kannalta kohteitten hallinnassa on huomioitu alan tyypillisiä piirteitä. Palkanlaskennassa rakennusalan työehtosopimukset ja tarjouslaskentakin nivoutuu tähän kokonaisuuteen.

2. Laskujen käsittely on pitkälle automatisoitu

Meille oli ajankohtaista siirtää osto- ja myyntilaskujen käsittely sähköiseksi. Tämän olisi voinut toteuttaa myös vanhalla järjestelmällä, mutta Adminetissä laskujen käsittely oli viety selvästi pidemmälle. Tämä oli yksi valintaamme vaikuttanut asia ja se on toiminut todella hyvin.

3. Taloudellista hyötyä työtilausten hallinnasta

Nyt kun kaikki ostot tehdään kohteen tai työtilauksen numerolla, kulut kohdistuvat aina kohteelle eivätkä häviä mihinkään. Tietoja ei tarvitse poimia eri laskuilta, vaan järjestelmä huolehtii, että tavaraostot menevät automaattisesti laskutukseen saakka. Nykyään pystymme laskuttamaan asiakkaalta kohteeseen menneet tavarat selkeästi tehokkaammin ja sillä on ollut taloudellisesti positiivinen vaikutus.

4. Tilitoimiston rooli muuttui

Adminetin automatisoitujen toimintojen myötä tilitoimiston rooli on muuttunut siten, että nyt he enemmänkin seuraavat Adminetistä että kaikki menee niin kuin pitääkin. Isoin muutos ovat varmasti kaikki laskujen vastaanottamiseen ja lähettämiseen liittyvät kirjaukset, joita ei enää tarvitse tehdä. Tämä totta kai näkyy myös tilitoimiston laskussa.

5. Hyvää asiakaspalvelua

– Olen tyytyväinen palveluun, jota olen Admicomilta saanut. Asiakaspalvelulle täytyy nostaa hattua. He ovat hyvin ottaneet asian omakseen ja apua on saatu kun sitä on tarvittu. Toivon, että palvelu säilyy tällaisena tulevaisuudessakin.


Lue lisää >>

Suosittelija:

"Ilman muuta koen, että olen saanut rahoilleni vastinetta."

Toimitusjohtaja Kari Harmanen

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta