Varimport verkkokauppa

Mitä
Business to customer Magento-verkkokauppa responsiivisella ulkoasulla, integraatiot Itellan järjestelmiin sekä Nosto-tuotesuosittelujärjestelmä

Erityistä
Mega-menu-navigaatio, myymäläkohtaiset erityistoiminnot hallintapaneelissa, Google kartat, fluid-tyyppinen responsiivisuus, Lindorff-laskutusintegraatio, Nordea Nettiluotto, Mailchimp-uutiskirjeintegraatio

Teknologia
Magento, nginx, Redis, Memcached, APC, Zend Framework
Kuvausblokki
Varimport myy Helsingissä, Turussa ja Tampereella kaikkia Applen laitteita (koneet, iPadit, iPhonet, iPodit ja oheislaitteet) sekä muiden valmistajien varusteita, tarvikkeita ja oheislaitteita. Lisäksi Varimportin palveluihin kuuluvat koulutus-, huolto-, asennus- ja ylläpitopalvelut yrityksille ja yksityisille.
Varimport halusi tuoda asiakkailleen modernin ostokokemuksen sekä kertoi kattavasti palveluistaan eri ryhmille monipuolisesti hallittavalla verkkokauppa-alustalla.

Toteutus
Varimportin verkkokaupassa haluttiin saada aikaan helppoja suvuja ostokokemus tuotteille, mutta toisaalta tärkeää oli tuoda esille palveluita. Tästä syystä verkkokauppaan suunniteltiin kattavat sisältösivu-osiot omine layouteineen kertomaan tarkemmin Varimportin tarjoamista palveluista.
Verkkokauppa tehtiin alusta alkaen responsiiviseksi, noudattaen Varimportin brandiohjeistusta. Uudistuksessa pyrittiin säilyttämään Varimportin omanlainen ilme, ottaen kuitenkin huomioon parhaat konversiokäytännöt sekä visuaalisuuden merkitys ostokokemuksessa.
Varimportiin lisättiin myös Nosto-integraatio, jonka tulokset lisämyynnissä ovat olleet erittäin hyviä. Markkinointikanavana toimii myös uutiskirje, jota helpottamaan Magento integroitiin Mailchimp-ohjelmaan.
Monipuolisten toimitus- ja maksutapojen tarjoamiseksi käyttöön otettiin niin Smartpost- kuin Prinetti-integraatiot, sekä normaalien verkkopankkimaksujen lisäksi Paypal, Nordean Nettiluotto ja Lindorff-osamaksu. Nämä vaihtoehdot esitetään ostajalle selkeästi yhden klikkauksen kassalla, joka nostaa konversiota entisestään.


Suosittelija:

Talousjohtaja Gitta Kauppi

Referenssi Varimport verkkokauppa
Tilaaja: Varimport Oy
Ajankohta:2013 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Google
Open source
Julkaisujärjestelmä CMS
Linux
Toiminnanohjaus ERP
Myynti
Tietohallinto
Tuotanto
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Webkehitys
Graafinen suunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Auditointi
Verkkokaupparatkaisut
Sisällönhallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Johtamistyö
Koulutus
Valmisohjelmisto
IT
Asiantuntijapalvelut
Kauppa
magento verkkokauppa nosto-integraatio responsiivisuus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Lamia:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana